Hava Durumu

Bursaspor'u zor günler bekliyor

Üç haftalık mağlubiyet serisinin ardından Sivasspor'u evinde 4-3 yenen Bursaspor, 5. kez art arda Avrupa Kupaları'na katılmak için yeni bir seri başlatmak ve 6.basamaktaki rakibini yenmek zorunda.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2014 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2014 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'u zor günler bekliyor

Süper Lig'e büyük umutlarla başlayan ancak Christoph Daum döneminde hem futbol hem de skor açısından istenen performansı bir türlü sergileyemeyen Bursaspor, 3 haftalık mağlubiyet serisinin ardından Sivasspor'u evinde 4-3 yenerek rahat bir nefes aldı. 5.kez art arda Avrupa Kupaları'na gitmek için mücadelesini sürdüren Yeşil Beyazlılar'ın kalan 6 haftada oynayacağı karşılaşmalar büyük önem taşıyor.

İKİLİ AVERAJ ÖNEMLİ

Ligde 28 hafta sonunda 37 puan toplayan Timsah, ilk önemli sınavını cumartesi günü 6.sıradaki Kasımpaşa ile verecek. Bursaspor 40 puanlı rakibini deplasmanda mağlup ederse puanlar eşitlenecek ve Yeşil Beyazlılar ikili averajda İstanbul takımını geride bırakacak. Avrupa hayalini gerçekleştirmek için 6 puanlık mücadeleye çıkacak Timsah, karşılaşmadan mağlup ayrılması durumunda Kasımpaşa ile puan farkı 6'ya çıkacak.

ZORLU RAKİPLER

Bu zorlu mücadelenin ardından Bursaspor'u oynanacak 5 maçta da zorlu rakipler bekliyor. Sıralamada üstünde bulunan Gençlerbirliği ve Trabzonspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, düşmeme mücadelesi veren Elazığspor ile evinde, Kayseri Erciyesspor'la da deplasmanda puan mücadelesi verecek. Yeşil Beyazlı takım 1 puan farkla kendisini takip eden Gaziantepspor ile evinde oynayarak sezonu tamamlayacak.(Tolgay ATAOKAY)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.