Hava Durumu

Bursaspor'un 6-1'lik Ceyhanspor galibiyetinden notlar...

Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası'nda zayıf rakibini kolay geçti. Timsah, Emirhan Aydoğan (2), Hasan Ayaroğlu, Batuhan Kör, Vefa Temel ve Hasan Sabri Karaca'nın attığı gollerle rakibini 6-1 mağlup ederek 4. Tur'a yükseldi. İşte karşılaşmadan notlar...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2021 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2021 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un 6-1'lik Ceyhanspor galibiyetinden notlar...

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, Ceyhanspor karşısında takımını 3-5-2 dizilişinde oynattı. Yeşil Beyazlılarda Adana temsilcisi karşısında geri üçlüde Taha Altıkardeş, Furkan Emre Ünver ve Cüneyt Köz yer aldı.

Hasan Ayaroğlu görev başına

Bursaspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Hasan Ayaroğlu, Yeşil Beyazlı forma ile ilk kez bir karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Hasan Ayaroğlu daha önce ligde Eyüpspor ve Balıkesirspor maçlarında oyuna sonradan dahil olmuştı.

İlk 11'de 7 Vakıfköylü

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur'unda dün evinde Ceyhanspor'u ağırlayan Bursaspor'da karşılaşmanın ilk 11'inde tam 7 Vakıfköy çıkışlı oyuncu yer aldı. Yeşil Beyazlılar'da Canberk Yurdakul, Taha Altıkardeş, Furkan Emre, Emirhan Aydoğan, Tuğbey Akgün, Eren Güler ve Batuhan Kör, kendilerine ilk 11'de şans buldu.

Emirhan yine kaptan

Bursaspor'un kaptanı Emirhan Aydoğan, Ceyhanspor maçında ilk 11'deki yerine geri döndü. 24 yaşındaki oyuncu maça sol kanat beki olarak başladı. Yeşil Beyazlılar'ın kaptanı TFF 1.Lig'de son oynanan Boluspor ve Balıkesir maçlarına yedek kulübesinde başlamıştı. Emirhan Aydoğan ayrıca maça kaptan olarak çıktı.

Abdulkadir rakip oldu

Ceyhanspor'da Bursaspor ile oynanan maçta Abdulkadir Çelik karşılaşmaya ilk 11'de başladı. 20 yaşındaki oyuncu Bursaspor'un altyapısından yetişmiş ve 2019-2020 sezonun başında Medipol Başakşehir'in altyapısına transfer olmuştu.

Uğur Kaan siftah yaptı

Yeşil Beyazlılar'ın sezon başında Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Uğur Kaan Yıldız siftah yaptı. 19 yaşındaki futbolcu Ceyhanspor karşısında ilk kez bir resmi maçta Bursaspor forması giymiş oldu.

Kale yine Canberk'in

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, Ceyhanspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında kaleyi Canberk Yurdakul'a emanet etti. 20 yaşındaki file bekçisi bu sezon Erhan Erentürk'ün sakatlığında 3 maçta Yeşil Beyaz-lılar'ın kalesini korumuştu.

Deniz Aydın penaltı çıkardı

Bursaspor'da maçın ikinci yarısında oyuna giren kaleci Deniz Aydın, karşılaşmanın 71. dakikasında Ceyhansporlu Fatih Yılmaz'ın kullandığı penaltı vuruşunu kurtarmayı başardı. Deniz, bu kurtarışı sonrası büyük sevinç yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.