Hava Durumu

Bursaspor'un eski kaptanından yönetime sert sözler

Okan Deniz’in kendilerine verilmemesine tepki gösteren İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, “3-4 aydır uğraş verdiğim oyuncu Balıkesirspor’a veriliyor. Bursaspor’un altyapısı İnegöl değil, Balıkesir olsun” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2014 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2014 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un eski kaptanından yönetime sert sözler

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta sezonun ikinci yarısına Antalya’da sürdürdüğü kamp ile hazırlanan İnegölspor’da Teknik Direktör İsmail Güldüren, futbolculuk döneminde formasını giydiği eski takımı Bursaspor’a sitem etti. Yeşil Beyazlıların pilot takımı olmaları isteğine bir türlü yanıt alamadıklarını belirten ve son olarak, kiralık istedikleri Okan Deniz için Balıkesirspor ile anlaşma yapılmasına sert tepki gösteren Güldüren, “Sağ kanada oyuncu arayışımız var. Okan Deniz için 3-4 aydır uğraş veriyorum. Ancak bu oyuncu Balıkesirspor’a veriliyor. O zaman Bursaspor’un altyapısı İnegöl değil, Balıkesir olsun” dedi.

2 TRANSFER YAPACAĞIZ

Antalya kampını da değerlendiren Güldüren, ilk oynadıkları hazırlık maçında Silivrispor’a 1-0 mağlup olduklarını ifade ederek, “Burada önemli olan takımı görebilmek. Çok yoğun çalışıyoruz. 2 günde 5 antrenman yaptıktan sonra bu maça çıktık. Karma bir takımla oyuncularımızı görmek istedik. İstediğimiz transferlerimizi yapar ve sakatlıkları atlatırsak lige kadar hazır hale geliriz. Kamp gayet güzel geçiyor fakat sakatlıklar can sıkıyor. Alişan, Mustafa Vargel, Ercan, Mehmet Can ve kaleci Ali sakat durumda. Bir ön libero bir de sağ açık için çalışıyoruz. Görüştüğümüz 4 oyuncu var. Bunlardan 2'sini alacağız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.