Hava Durumu

Bursaspor'un final maçı için geceden kuyruğa girdiler

Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçının biletleri yarın satışa çıkıyor. Yeşil Beyazlı taraftarlar ise kupa mücadelisini izlemek için geceyi kuyrukta geçirmeye kararlı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 00:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 00:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un final maçı için geceden kuyruğa girdiler
Bursaspor ile Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası finalinde Bursa Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. İki takımın da maç biletleri yarın satışa çıkacak.

Galatasaraylı taraftarların oturacağı tribünlerin biletlerinin tamamı internet üzerinden satışa çıkarken, Bursaspor’un biletlerinin ise internet ve stadyum önündeki gişeden yapılacağı açıklandı.

3 Haziran Çarşamba günü oynanacak olan karşılaşmanın biletleri ise yarın saat 09.30'da satışa sunulacak. Ancak bilet alamayacağım endişesi taşıyan taraftarlar geceden Atatürk Stadyumu önündeki bilet gişesinde beklemeye başladı.Yaklaşık 500 taraftar, 10 bin 862 biletten birine sahip olmak için geceyi bilet kuyruğunda geçirecek.

BURSASPOR’A 10 BİN 862 ADET BİLET

Yeşil-beyazlı taraftarlara, kapalı tribünün bir kısmı, kapalı kale arkası tribününün tamamı ile maraton tribünün bir kısmı ve toplamda 10 bin 862 adet bilet ayrıldı.

Final mücadelesinin bilet fiyatları ise şu şekilde olacak:
Kapalı Tribün: 150 TL
Maraton Tribünü: 100 TL
Kapalı Kale Arkası Tribünü: 50 TL
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.