Hava Durumu

Bursaspor'un forma sponsorları belli oldu!

Bursaspor Kulübü, taraftarın merakla beklediği forma göğüs reklamı anlaşmasını resmileştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2020 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2020 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un forma sponsorları belli oldu!

Bursaspor Kulübü, sponsorluk anlaşmalarına devam ediyor. Yeşil beyazlı kulüp, forma kol sponsorluğunun ardından göğüs sponsorluğu ile ilgili resmi adımı attı.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen törende Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Kamat, şu ifadeleri kullandı: "Bursaspor Kulübü'nün içinde bulunduğu durumlardan dolayı çok ciddi anlamda, hukukî, idarî ve mâlî çalışmalar yapıyoruz. Önemli mesailer harcıyoruz. Bu süreçte de hepsinin üstesinden gelmemiz gerekiyor. Sponsorluk anlamında da olumlu sonuçlar alıyoruz. Tasarruf A.Ş. ile göğüs sponsorluğu anlamında anlaştık. Bursaspor böyle firmalarla onur ve gurur duyması gerekiyor. Önemli bir protokol imzalıyoruz. Bursaspor'un böyle cefakar ve fedakar yatırımcılara ihtiyacı var. Her iki yere de hayırlı olsun."

Tasarruf AŞ adına Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Narman ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Türkiye'nin 6 şampiyon takımından biri olan ve ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden büyük Bursasporumuz'a Süper Lig'e çıkma yolunda destek olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Takımlarına desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen büyük Bursaspor'un büyük taraftarına merhaba diyor, zaferlere giden bu yolda onların yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz."

FORMA KOL SPONSORU DA BELLİ OLDU

Bursaspor Kulübü, forma kol sponsorunu resmen açıkladı. Yeşil beyazlı kulüp, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında Onur Marketler ile resmî sözleşmeyi imzaladı.

Sponsorluk toplantısına Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Kamat, Onur Marketler İcra Kurulu Üyesi Onur Özen ve Onur Marketler Bursa Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Hakan Özen, Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ile basın mensupları katıldı. Bursaspor Kulübü

Başkanı Erkan Kamat, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bursaspor zorlu bir süreçten geçiyor. Olumlu icraatlar yapılması için her şey yapılıyor. Bugünkü esas konumuz, sponsorluklarla ilgili yanımızda olan firmaları tanıtmak ve onları onurlandırmak için bir araya geldik. Bursa'ya geldiği günden beri bu konuda ciddi bir şekilde destek veren Onur Marketler Zinciri, bu sene daha büyük katkıda bulunacak. Böyle özverili, Bursaspor'a sahiplenme duygusundan dolayı çok memnun olduk ve onur duyduk. Bursaspor camiası adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Bursaspor zor bir süreçte. Biz elimizi taşın altına nasıl koyduysak, sponsorlarımız da bizlerin yanında oldu.

Onur Marketler İcra Kurulu Üyesi Onur Özen ise şunları söyledi: "Bizler Onur Market olarak, Bursaspor'u desteklemek için buradayız. Biz ilk kıvılcımı ateşlemek istiyoruz. Biz her zaman olduğu gibi Bursaspor'un yanındayız. Bursaspor, bu şehrin en büyük markası ve değeridir. Bizler bu değerli markanın kollarında olmaktan gurur duyuyoruz. Şehrimiz için yatırımlarımız devam edecek. Bursaspor her nerede olursa olsun biz hep Bursaspor'un yanında olacağız. Bursaspor yalnız değil. İyi günde kötü günde hep yanyanayız ve kol kolayız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.