Hava Durumu

Bursaspor'un genç golcüsü Enes'den bomba açıklamalar

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında oynanan Galatasaray maçında attığı golle lig tarihinin en genç yaşta gol atan futbolcusu unvanını elde eden Bursaspor'un 16 yaşındaki genç yeteneği Enes Ünal, kendisine şans veren hocası Daum'a teşekkür ederek, değişmeyeceğini çünkü babasını örnek aldığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2013 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2013 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un genç golcüsü Enes'den bomba açıklamalar

Genç yetenek, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Pası veren Batalla'ya önce çok teşekkür ediyorum. Ardından hocam Daum'a da çok teşekkür ediyorum bana verdiği değer gerçekten çok önemli. Antrenmanlardan sonra beni özellikle çalıştırıyordu. Bugün de bana bir şans verdi. Ben de bu şansı iyi kullandığımı düşünüyorum. Tabi ki mutluyum ama daha iyisini de yapabilirdik" dedi.

Bir gazetecinin, "Kariyerinde kime örnek oluyorsun sorusuna genç yıldız, "Tam olarak bir futbolcu yok. Ama beğendiğim oyuncular tabi ki var" cevabını verdi.

"BABAMIN DEĞİŞMEME İZİN VERECEĞİNİ ZANNETMİYORUM"

"Değişmeyeceğine dair kendine verdiğin bir söz var mı?" şeklindeki soru üzerine Enes, şunları söyledi:
"Tabi insan 2-3 yıl sonra ne olacak, bunu bilemiyor. Ben de 2-3 sene sonra ne olacağımı bilemem ama etrafımda beni olumlu etkileyecek çok önemli insanlar var. Babam başta olmak üzere bana çok değer veriyorlar ve değişmeme izin vereceklerini de zannetmiyorum".

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.