Hava Durumu

Bursaspor'un gençleri özür diledi

Bitçi Timsah Park'ta oynanan maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklama yapan Yeşil Beyazlı takımın 2 genç futbolcusu Kerem Şen ile Vefa Temel, taraftarlardan özür dilerken, önlerindeki 2 maçı kazanacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2021 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2021 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un gençleri özür diledi

TFF 1. Lig'in 13. hafta mücadelesinde Bursaspor evinde İstanbulspor'a hiç beklemediği şekilde 4-2 mağlup oldu ve camiaya büyük bir hüsran yaşattı.

Bitçi Timsah Park'ta oynanan mücadele sonrası genç futbolcular yayıncı kuruluşa konuştu. Vefa Temel, "Taraftarımızın önünde kötü bir mağlubiyet oldu. Camiamızdan özür diliyoruz. Bütün sorumluluğu kendimiz halledeceğiz. İçeride halledeceğiz. Bir sonraki maçları zaten yenmemiz istiyor ve yenmemiz lazım" diye konuştu.

KEREM ŞEN UMUTLU

Son haftalarda formayı sırtına geçiren Kerem Şen ise, "Tempo olarak sıkıntımız yoktu. Ufak hatalardan goller yedik. Beklemediğimiz bir sonuçtu elimizden geleni yapmaya çalıştık ama daha iyisini yapmamız gerekiyormuş. Şimdi önümüzde 2 deplasman olan Gençlerbirliği ve Denizlispor maçları var o mücadelelerden 6 puan toplamamız gerekiyor. Çok ufak hatalarımız oldu ve bunlardan goller yedik. Bizim kırılma anlarımız bunlardı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.