Hava Durumu

Bursaspor'un istenmeyen adamları!

Bursaspor'da kötü futbolun sorumlusu olarak teknik direktör Koşukavak ve sportif direktör Selçuk Erdoğan kabul ediliyor. Her iki ismin istifası istenirken, özellikle Koşukavak'ın sözleşmesindeki tazminat maddesi yönetimin elini kolunu bağlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2019 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2019 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un istenmeyen adamları!

Bursaspor'da galibiyet hesaplarının yapıldığı Altınordu karşısında ortaya konulan kötü futbol bir kez daha teknik direktör Yalçın Koşukavak'ı hedef adam haline getirdi. Yeşil Beyazlı taraftarlar karşılaşmanın ardından Yalçın Koşukavak'ı Bornova Stadı'nın tribünlerinde istifaya davet ederken, yönetime de gerekeni yapması çağrısında bulundu. Taraftarların tepkisini çeken bir diğer isim de sportif direktör Selçuk Erdoğan oldu. Yeşil Beyazlılar bu iki isim hakkındaki tepkilerini sosyal med-ya aracılığıyla kamuoyuna duyurmaya çalıştı. Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ve sportif direktör Selçuk Erdoğan'a en kurumsal tepki ise Nilüfer Bursasporlu İşadamları Derneği'nden geldi.

6 AY İÇİN 17 GÜN KALDI

NİLBİAD maçın sonrasında Selçuk Erdoğan ve Yalçın Koşukavak'a yönelik resmi Twitter hesabından 'Bundan sonraki spor yaşamınızda başarılar dileriz' paylaşımını yaptı. Yalçın Koşukavak'ın Bursaspor'la mukavelesi 31 Mayıs 2020'de bitecek. Ancak Koşukavak'ın sözleş-mesinde 6 ay içinde fesih halinde ödenmesi gereken 500 bin liralık tazminat maddesi bulunuyor. 6 aylık süre 2 Ocak 2020'de sona erecek. Hangi taraf söz-leşmeyi önümüzdeki 17 günlük dilim bitmeden feshederse karşı tarafa 500 bin TL ödemek zorunda. Bursaspor'da sportif direktör olarak görev yapan Selçuk Erdoğan ise TFF'ye göre yardımcı antrenör statüsünde çalışmakta. Erdoğan'ın sözleşmesi 31 Mayıs 2021'de sona erecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.