Hava Durumu

Bursaspor'un konuğu Yeni Malatyaspor

Bursaspor, Süper Lig'in 17. haftasında yarın sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar bu maçı kazanarak ligin ilk yarısını 3 puanla kapamak istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2018 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2018 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un konuğu Yeni Malatyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Bursaspor, Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Timsah Arena'da 23 Aralık Pazar günü saat 16.00'da başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Bursaspor, ligde 20 puanla 10. sırada bulunurken, Yeni Malatyaspor ise 28 puanla lider Başakşehir'in arkasında ikinci sırada yer alıyor.

Yeşil-beyazlılar, hem Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda başarılı bir performans sergileyen Malatya temsilcisini yenerek 3 puanı almak istiyor.

İki takım adına dikkat çeken önemli istatistiklerden biri de yeni transferler oldu. Bursaspor ve Evkur Yeni Malatyaspor'da takıma sezon başında katılan isimler 14'er gol kaydetmeyi başardı.
Bursaspor'da Aytaç Kara ve Iasmin Latovlevici 3, Umut Meraş, Umut Nayir ile Diafra Sakho 2, Allano Lima ve altyapıdan A Takım'a yükselen Ramazan Keskin de 1'er defa rakip fileleri sarstı. Böylelikle yeşil beyazlıların 16 golünün 14'üne yeni transferler imza attı.
Evkur Yeni Malatyaspor'da ise Danijel Aleksic 7, Guilherme ve Mitchell Donald 3 ve Ömer Şişmanoğlu da 1 gol attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.