Hava Durumu

Bursaspor'un kurtuluşu altyapıda

Yeşil Beyazlı yönetim kurulu, Bursa Valisi İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret etti. Bursaspor'un geleceğinin konuşulduğu ziyarette kurtuluş yolunun altyapı olduğu konusunda birleşildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 04:59
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 04:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un kurtuluşu altyapıda
Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, bir süre önce Şanlıurfa'dan Bursa'ya atanan Vali İzzettin Küçük'ü Heykel'deki tarihi valilik binasında ziyaret etti. Vali Küçük, ziyarette yaptığı konuşmada, Bursaspor'un şampiyon olmuş ve "4 büyük" efsanesini yıkmış bir takım olduğunu söyledi.

Bursaspor'un bundan sonra da çok güçlü olması gerektiğini vurgulayan Küçük, "Bursa'da iş yapanlar, Bursa'yı yönetenler Bursaspor'a destekle vazifelidir. Vicdanen, ahlaken vazifelidir çünkü Bursaspor hepimizi temsil eden bir değer" diye konuştu.

Vali Küçük aynı zamanda altyapının önemine dikkat çekerek EURO 2016'da İzlanda örneğini gösterdi.

55-60 MİLYONDA TUTTUK

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ise Vali Küçük'e yeni görevinde başarılar diledi.

Ay, Vali Küçük'ün altyapı ile ilgili sözlerine değinerek, "Ben de vermiş olduğum beyanatlarda özellikle altyapıya çok fazla vurgu yapıyorum. Çünkü Bursaspor'un kurtuluşu tekrar söylüyorum altyapıda. Biz şampiyon olduğumuz senede altyapıdan 4-5 oyuncumuz vardı. Geçen sene, daha önceki yönetimdeki arkadaşlar 140-150 milyon liraya yakın futbolcu harcaması yapmışlar ama maalesef ligi 11. sırada bitirdik. Bu sene biz bütçemizi 55-60 milyon gibi tuttuk, emin olun çok daha güzel takım olacağız inşallah" şeklinde konuştu. (Barış Yalım'ın haberi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.