Hava Durumu

Bursaspor'un rakibi iç sahada zirvede

Bursaspor'un bu haftaki rakibi Trabzonspor bu sezon evinde oynadığı maçlarda sadece 1 beraberlik aldı ve 2 gol yedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2013 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2013 09:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un rakibi iç sahada zirvede

Süper Lig'de Bursaspor'un pazartesi günü saat 20.00'de karşılaşacağı Trabzonspor, Avni Aker Stadı'nda yenilmiyor. Ligde oynadığı 7 karşılaşmada 6 galibiyet alan ve 1 beraberlik elde eden Brdo Mavililer, hiç mağlubiyet almadı. Karadeniz ekibi bu karşılaşmalarda 13 gol atarken, 2 gol yedi ve 19 puan topladı. Trabzonspor sadece Sivasspor ile 0-0'lık sonuçla berabere kaldı. Bordo Mavili ekip evinde Çaykur Rizespor'u 2-1 ve Kayseri Erciyesspor'u 3-1 mağlup ettiği maçta kalesinde gol gördü.

Avrupa dönüşü sıkıntılı

Trabzonspor Avrupa Ligi'nde gruplarda oynadığı maçların ardından ligde sıkıntı yaşıyor. Bordo Mavililer, Avrupa maçları dönüşünde 2 yenilgi, 1 beraberlik, 2 de galibiyet elde etti.

Timsah 4. sırada

Bursaspor dış sahada en başarılı 4. takım konumunda. Yeşil Beyazlılar 7 maçta 4 galibiyet, 3 mağlubiyet alırken, hiç berabere kalmadı. Timsah 12 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü.

İlk galibiyet gelmişti

Bursaspor geçen sezon tarihinde ilk kez Trabzonspor'u deplasmanda mağlup etme başarısı göstermişti. Yeşil Beyazlılar mücadeleyi Batalla'nın golüyle 1-0 kazanmıştı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.