Hava Durumu

Bursaspor'un şampiyon kadrosu buluştu

Bursaspor’un Süper Lig şampiyonluğunu yaşadığı 2009-10 sezonu kadrosunda bulunan futbolcular Turgay, Ömer, Serdar, yardımcı antrenörler Mutlu Topçu ve Özhan Pulat ile Gerçek Yeşilata, Antalya'da bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2014 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2014 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un şampiyon kadrosu buluştu

Süper Lig’de 2009-2010 sezonunda büyük bir başarıya imza atarak Bursaspor’u şampiyon yapan kadroda yer alan Turgay Bahadır, Ömer Erdoğan, Serdar Aziz, yardımcı antrenörler Mutlu Topçu, Özhan Pulat ile Gerçek Yeşilata Antalya’da bir araya geldi. Hasret gideren eski takım arkadaşlarına Bursaspor'un genç file bekçisi Harun Tekin ve Bursaspor Kulübü Doktoru Şafak Selimoğlu da eşlik etti.

O GÜNLER UNUTULMAZ

Bursaspor'un şampiyonluğunda önemli rol üstlenen, kaptanlığını yapan ve futbolu bıraktıktan sonra Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın yardımcılığını üstlenen Ömer Erdoğan, arkadaşlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Ömer; “Çok güzel anılarımız var. Çok güzel günlerimiz geçti. Zaman buldukça görüşüyoruz. Çok güzel bir dostluğumuz var” dedi.

BİR ARAYA GELECEĞİZ

Bursaspor'un savunma oyuncusu Serdar Aziz ise “Bir arada olmak güzel. Eski günlere dönüyoruz. Beraber başarılara imza attık” ifadesini kullandı. Kayseri Erciyessporlu Turgay Bahadır ise “Şampiyonluk yaşayan kadroda bulunan arkadaşlarımızla bir araya gelmek istiyoruz. Bir yemek düzenleyeceğiz”  Şampiyonluk kadrosuyla tekrar sahada olmak isteriz” ifadesini kullandı. (Barış YALIM)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.