Hava Durumu

Bursaspor'un Serdar Aziz görüşmesinde skandal pazarlık

PFDK'nın 90 gün hak mahrumiyeti cezası verdiği Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan Şen dün Serdar Aziz'e talip olan Galatasaray Kulübü'nün Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun ile Bursa'da bir araya geldi.Futbol Disiplin Talimatnamesi’ne göre hak mahrumiyeti cezası alan ve şu an imza yetkisi bulunmayan Rıdvan Şen'in idari, sportif veya sair her türlü faaliyette bulunmaktan men edilmesinden dolayı bu görüşmeyi yapma yetkisi bulunmuyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2013 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2013 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un Serdar Aziz görüşmesinde skandal pazarlık

Bursaspor'da dün skandal denilecek bir olaya imza atıldı. Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan Şen, Galatasaray'ın ısrarla istediği Serdar Aziz için Bursa'ya gelen Sarı Kırmızılı Kulübün Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'la masaya oturdu.  Görüşmede Bursaspor Sportif Koordinatörü Barış Güçlü ve Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar da hazır bulundu.

Rıdvan Şen görüşmede Tulun'a Serdar Aziz'i satma gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Şen ayrıca Galatasaraylı Ceyhun Gülselam ve Yekta Kurtuluş'un durumlarını da Bülent Tulun'a sordu. Ancak buraya kadar çok normal olarak görünen bu görüşmenin önünde önemli bir engel vardı. O da Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan Şen'in almış olduğu hak mahrumiyeti cezasıydı.

ŞEN'E YENİ CEZA KAPIDA

Fenerbahçe maçı sonrası soyunma odasına giderek karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek'e sarf ettiği sözler nedeniyle PFDK tarafından 90 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırılan Şen'in şu an Bursaspor'da imza yetkisi bulunmuyor. Şen, tüm yetkilerini kurallar gereği bir başka yönetim kurulu üyesi olan İlyas Kocaefe'ye devretti.

Konuyla ilgili Futbol Disiplin Talimatnamesi'nin 25. Maddesi'nin 1'inci fıkrası aynen şöyle: "Hak mahrumiyeti alan kişinin, stadyumlara girmek de dahil olmak üzere futbolla ilgili idari, sportif veya sair her türlü faaliyette bulunmaktan men edilmesidir". Bu durumda Rıdvan Şen kuralları ihlal ettiği için yeni bir cezayla yüz yüze kalırken, Bursaspor Kulübü de bu skandal hatayla önemli bir prestij kaybına uğradı.

Bursaspor süre istedi!

Taraflar görüşmeden neşeli bir şekilde ayrıldı. İkinci Başkan Rıdvan Şen'in, "Serdar Aziz'i satmıyoruz" açıklamasının aksine menajer Haluk Canatar, Bursaspor'un genç futbolcunun durumunu düşünmek için Galatasaray'dan süre istediğini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.