Hava Durumu

Bursaspor'un sır gibi sakladığı yıldız: Asamoah Gyan... İşte o belge

Bursa Hakimiyet dünyaca ünlü Ganalı kramponun menajerlerine gönderilen teklif mektubuna ulaştı. Buna göre Bursaspor, Asamoah Gyan'a yıllık 1 milyon 600 bin Euro'dan 3 yıllık teklif sundu. Dev transfer girişiminde menajerlerle görüşme yarın İstanbul'da yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2017 07:39
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2017 07:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un sır gibi sakladığı yıldız: Asamoah Gyan... İşte o belge

Süha GÜRSOY'un haberi...

İşte Ali Ay'ın transfer etmek istediği ve ismini sır gibi sakladığı yıldız oyuncu

UÇAK BİLETLERİ GÖNDERİLDİ

Bursaspor Başkanı Ali Ay, bu sezon transferde Türkiye gündemine oturacak bir isim için resmi teklifte bulundu. Camiaya 'Çilek transfer' müjdesiyle 'Yıldız oyuncu alacağım' diyerek umut vadeden Ali Ay'ın peşinde olduğu futbolcunun kim olduğuna ise Bursa Hakimiyet ulaştı. Ali Ay yönetimi idari menajer Hüseyin Gedik imzalı resmi teklifle dünyaca ünlü Ganalı forvet Asamoah Gyan'ın menajerlerini İstanbul'a davet etti. Menajerlerle yarın İstanbul'da bir arayla gelecek Bursaspor heyeti yıldız oyuncuya 3 yıllık kontrat kapsamında yıllık 1 milyon 600 bin Euro'luk teklifte bulundu. Bursaspor Kulübü'nün menajerlere gönderdiği davet mektubunda pasaportlarının kopyalarının istendiği ve uçak biletlerinin kendilerine gönderileceği belirtildi.

GÖRÜŞME YARIN İSTANBUL'DA

Bursaspor Başkanı Ali Ay, transferde görevlendirdiği isimlere Asamoah Gyan'ın yeni sezon hazırlıklarına yetiştirilmesi talimatını verdi. Bonservisi Çin'in Shanghai SIPG Kulübü'nde bulunan Asamoah Gyan geçen sezonu Al Ahli'de kiralık olarak geçirdi. 31 yaşındaki futbolcu bugüne kadar Udinese, Modena, Rennes, Sunderland ve Al Ain formalarını giydi. Dünya futbolunda adından söz ettiren isimlerden biri olarak kabul edilen ve güçlü fiziği ile dikkat çeken Asamoah Gyan kulüp kariyerinde bugüne kadar oynadığı 239 maçta 133 kez fileleri havalandırdı. Kaptanı olduğu Gana Milli Takımı ile 100 maça çıkan yıldız krampon 49 gole imza attı. Bursaspor heyeti yarın İstanbul'da masaya oturacağı menajerlerle Asamoah Gyan'ı transfer etmek için pazarlık yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.