Hava Durumu

Bursaspor'un yeni hocası belli oldu!

Özcan Bizati'den boşalan teknik direktörlük koltuğu için bir çok isimle görüşen Bursaspor, deneyimli teknik adam Tamer Tuna ile her konuda anlaşma sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2021 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2021 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un yeni hocası belli oldu!

Üst üste alınan başarısız sonuçlar sonrası Özcan Bizati ile yollarını ayıran Bursaspor 10 gün sonra aradığı teknik direktörü buldu. Yücel İldiz ile iki kez anlaşıp vazgeçen, Mehmet Altıparmak'tan olumsuz yanıt alan, takımın eski teknik direktörü Mustafa Er'le görüşen Bursaspor, Tamer Tuna'da karar kıldı. Sezon başında yapılan görüşmeden maddi konularda yaşanan anlaşmazlık sebebiyle sonuç çıkaramayan Yeşil Beyazlılar genç teknik adamla bu kez 1,5 yıllığına el sıkıştı. Ekibiyle birlikte sağlık kontrolünden geçecek Tamer Tuna ardından yeni takımının başında Menemenspor maçı hazırlıkları için yarın ilk antrenmanına çıkacak.

BURSASPOR'DA OYNAMIŞTI

Bursaspor'un bu sezonki 4'üncü teknik patronu unvanını elde eden Tamer Tuna, Yeşil Beyazlı renklere alışık bir isim. Deneyimli teknik adam futbolculuğu döneminde Bursaspor formasını 2003-2004 sezonunda giyerken, 32 maçta 1 gol attı. 12 farklı takımda 350 resmi maça çıkan Tamer Tuna 32 kez gol sevinci yaşadı. Tamer Tuna Beşiktaş forması giydiği dönemde Siyah Beyazlı takımın 100'üncü kuruluş yıldönümünde elde ettiği şampiyonluğa ulaşan kadrosunda yer aldı. 45 yaşındaki çalıştırıcı teknik direktörlük kariyerine Ç. Dardanelspor'da başlarken, sırasıyla iki dönem Göztepe, Sivasspor ve son olarak da Antalyaspor'da çalıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.