Hava Durumu

Bursaspor'un yeni hocası kim olacak?

Bursaspor'da teknik direktör adayları arasında iki isim geçiyor. Başkan Ali Ay, önce 30 Haziran'da boşa çıkacak Robert Prosinecki ile masaya oturacak. Prosinecki'nin alternatifi ise Tayfun Korkut.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2017 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2017 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un yeni hocası kim olacak?

Bursa, Bursaspor'da yeni sezonda takımın başına teknik direktör olarak kimin geleceği konusu belirsizliğini koruyor. Ali Ay başkanlığındaki yönetim kurulu iki isim üzerinde duruyor. Başkan Ali Ay'ın ısrarla istediği Robert Prosinecki Bursaspor'un ilk hedefi. Halen Azerbaycan Milli Takımı teknik direktörlüğünü devam ettiren Hırvat çalıştırıcı şu an Bakü'de milli takım kampında olduğundan istenilen görüşme gerçekleştirilemiyor. Ancak Prosinecki'nin menajeriyle yapılan ön görüşmenin olumlu geçtiği bildirildi. Robert Prosenecki'nin Azerbaycan Futbol Federasyonu'yla sözleşmesi 30 haziranda bitecek.

Başkan Ali Ay'ın milli maçların ardından Prosinecki ile bir araya gelmesi ve anlaşmanın sağlanması öncelikli hedef. Bursaspor eğer Robert Prosinecki'den umduğunu bulamazsa alternatifi de hazır. Yeşil Beyazlılar Hamzaoğlu gittikten sonra masaya oturduğu ancak anlaşma sağlayamadığı Tayfun Korkut'la yeniden bir araya gelecek. Bursaspor'a 'Hayır' cevabını verdikten sonra Bayer Leverkusen'e giden Tayfun Korkut sezon sonuna kadar Bundesliga ekibinde görev yapmıştı. Başkan Ali Ay'ın teknik direktör konusunu 13 Haziran'daki Divan Kurulu toplantısına kadar bitirmeye çalıştığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.