Hava Durumu

Bursaspor’un yeni transferi Fernandao'dan taraftara mesaj

Bursaspor’un yeni transferi Fernandao kulübün resmi televizyonuna yaptığı ilk açıklamasında, “En kısa sürede katkı vermeye başlayacağım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2014 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2014 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor’un yeni transferi Fernandao'dan taraftara mesaj

Yoğun maç trafiğine en kısa sürede hazır olmak istediğini söyleyen Fernandao, Süper Lig'deki sertlikle ilgili de yorumda bulundu. Fernandao, "Önümüzde kısa bir süre var. Oyuncu grubunu ve hocamızı tanımak da zaman alacak. Ama en kısa sürede katkı vermeye başlayacağımı düşünüyorum. Ben sert geçen maçları daha çok seviyorum. Bu tarz sertliklerin arasından çıkıp golleri atarken zevk alıyorum" dedi.

"Geçmişi olan bir kulüpteyim"

Bursaspor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden yetenekli futbolcu, "Burada olmaktan çok mutluyum. Hikayesi olan, geçmişi olan bir kulüpteyim. Teklif aldığımda araştırma yaptım. Burada oynayan oyuncularla görüştüm. Onların verdiği bilgiler de çok iyiydi. Bursa şehriyle ilgili bilgiler de çok iyi olunca burada oynama isteğim oldu" diye konuştu.

"Gollerle onları mutlu edeceğim"

Taraftara mesaj veren Fernandao, "Taraftarlar her zaman gole yakın oyuncuları severler. Ben de burada bir çok gol atacağıma inanıyorum. Vereceğim katkıyla ve atacağım gollerle onları mutlu etmek istiyorum. Beni kendilerinden biri olarak saysınlar. Her zaman iyi niyetli olarak çalışacağım" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.