Hava Durumu

Bursaspor'un yeni transferleri taraftarı bekliyor

Bursaspor'un yeni transferleri Oğuzhan ve Ethem, yeşil-beyazlı taraftarın karşısına çıkacakları günü sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2014 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2014 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un yeni transferleri taraftarı bekliyor

Bursaspor'un devre arasında transfer ettiği Ethem Ercan Pülgir ile Oğuzhan Aynaoğlu, samimi açıklamalarda bulundu. Kulüp televizyonuna konuşan genç futbolcular, Bursaspor Kulübü'nün büyük bir camia olduğunu dile getirdi. Nordsjaelland takımından Bursaspor'a transfer olan Oğuzhan Aynaoğlu, Bursaspor taraftarından övgülerle bahsetti. Yeşil-beyazlı taraftarların büyük bir gücünün olduğunu ve kendisini heyecanlandırdığını anlatan Oğuzhan, "Heyecanla maçımı bekliyorum. Onları sevindirmek için elimden geleni yapacağım. İnşallah çok güzel işler başaracağız. Beni bekleyin. Her şey çok iyi olacak" dedi.

20 yaşındaki Oğuzhan, Bursaspor'daki futbolcuların kendisini çok iyi karşıladığını belirterek, "Daha önce kimseyi tanımıyordum. İyi anlaşıyoruz. Abilerim beni iyi karşıladı" diye konuştu.
Oğuzhan, Portekizli yıldız oyuncu Christiano Ronaldo'yu örnek aldığını da sözlerine ekledi.
Kartalspor'dan Bursaspor'a transfer olan Ethem ise, Bursaspor takımında antrenmanların inanılmaz tempolu geçtiğini dile getirdi. Ethem, "Buna ayak uydurmaya çalışıyoruz. İdmanlar çok güzel geçiyor Yorgunluk var ama tatlı bir yorgunluk. İleride bunun faydalarını alacağız" ifadelerini kullandı.

Efsanevi futbolcu Pepe'yi örnek aldığını kaydeden Ethem, Bursaspor'daki ortamın aynı aile gibi olduğunu belirtti. Bursaspor'un büyüklüğünün asla tartışılamayacağını belirten Ethem, "Şu anda çok mutluyum. Yeni geldim, ama hiç belli olmuyor. Herkes bizi kardeşi gibi sayıp seviyorlar. Çok mutluyum" dedi.

"TARAFTARIN KARŞISINA ÇIKMAYA SABIRSIZLANIYORUM"

İbrahim Öztürk, Civelli ve Serdar Aziz'in tavsiyelerine uyacağını belirten Ethem, yeşil-beyazlı taraftarlara da övgüler yağdırdı.
Babasının vefatından sonra kendisini yalnız bırakmayan taraftara teşekkür eden Ethem, "Bursaspor taraftar grubu, Türkiye'nin en iyi taraftar grubu. Müthiş atmosfer var. Hayranlıkla onları izliyorum. Onların karşısına çıkmaya sabırsızlanıyorum" diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.