Hava Durumu

Bursaspor'un yıldızı için müthiş iddia

Transfer çalışmalarını sürdüren Yeşil Beyazlılar’ın, Fenerbahçe’de forma şansı bulamayan Serdar Kesimal’ı kadrosuna katmak için görüşmelerini hızlandırdığı öğrenildi. Bütçe için kaynak arayan yönetimin, Galatasaray’ın kadrosuna katmak istediği Serdar Aziz’i de Sarı Kırmızılı ekibe satmasının gündemde olduğu gelen haberler arasında.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2014 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2014 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un yıldızı için müthiş iddia

Sezon arası transfer çalışmalarını sürdüren ve Fernandao, Oğuzhan Aynaoğlu ile Ethem Ercan Pirgül’ü renklerine bağlayan Bursaspor’un Fenerbahçe’de forma şansı bulamayan milli stoper Serdar Kesimal’ı kadrosuna katmak için görüşmeleri hızlandırdığı öğrenildi.

BÜTÇE ARAYIŞI

Stoper mevkisinin yanısıra sağ bekte de oynayabilen Serdar Kesimal için görüşmeler devam ederken, Yeşil Beyazlı yönetimin Serdar Aziz için de transfer formülü ürettiği gelen haberler arasında. Transfer için bütçe arayışında olan yönetimin, Serdar’ı Galatasaray’a satması gündeme geldi.

AMRABAT KABUL ETMEDİ

Görüşmeler sonunda 2 milyon Euro+Amrabat tercihi ön plana çıkarken, Faslı futbolcunun Yeşil Beyazlı kulübe transfer olmak istememesi üzerine transfer tıkandı. Bursaspor’un Serdar Kesimal’ı kadrosuna katması durumunda Serdar Aziz’i Galatasaray’a satacağı da gelen haberler arasında.  (Tolgay ATAOKAY)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.