Hava Durumu

Bursaspor Yiğido'yu Caja'nın etkili oyunuyla geçti

Türkiye Kupası A Grubu 5.maçında Bursaspor deplasmanda Sivasspor’u ilk kez forma giyen Brezilyalı futbolcusunun performansıyla 2-1 mağlup etti ve turladı. Yeşil Beyazlılar Akhisar karşısında beraberlik alsa dahi grubu lider olarak tamamlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2014 20:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2014 20:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Yiğido'yu Caja'nın etkili oyunuyla geçti

Bursaspor, Türkiye Kupası A Grubu 5. maçında Sivasspor’u 2-1 mağlup etti ve yarı finale çıkmayı garantiledi. Yeşil Beyazlılar haftaya perşembe günü Bursa’da oynanacak Akhisar Belediyespor mücadelesini berabere bile bitirse liderliği garantileyecek. Karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde başladı. 8.dakikada Sivasspor Cihan ile kaleyi yoklarken, 11’de Fernandao kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak Korcan topa sahip oldu.

İLGİNÇ POZİSYON

Mücadelenin 19.dakikasında kullanılan kornerde Brezilyalı futbolcu bu sefer kafayla topa vurdu, meşin yuvarlak üst direkten döndü. 22.dakikada ise ilginç bir olay yaşandı. Kaleci Korcan topu oyuna soktuktan sonra Fernandao ayağıyla müdahale etti. Fakat Korcan kendisine müdahale etti. Ancak hakem Mustafa İlker Coşkun pozisyonu engelleme olarak yorumladı. İlerleyen dakikalarda her iki takım da cılız ataklarda bulunurken devre 0-0 sona erdi.

CAJA PARLADI

Yeşil Beyazlılar ikinci yarıya golle başladı. 53. dakikada Renato Caja’nın kullandığı kornerde ön direkte kafayı vuran Sestak topu ağlara gönderdi. 71’de ev sahibi takım beraberliği yakaladı. Cihan Özkara yaklaşık 30 metreden çok sert vurdu ve skor 1-1 oldu. Mücadelenin 85.dakikasında Bursaspor bir kez daha öne geçti. Renato Caja'nın sol kanattan içeriye gönderdiği topa ters bir vuruş yapan Ahmet topu kendi ağlarına gönderdi. Karşılaşma da 2-1’lik skorla sona erdi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.