Hava Durumu

"Bursaspor zirvenin içinde"

Yeşil Beyazlı takımın teknik patronu İbrahim Üzülmez, "Golü bulduktan sonra çok kötü bir ilk yarı geçirdik. İkinci yarı hem oyun olarak hem de skor olarak 3 puana ulaştık. Her şeye rağmen zirvenin içindeyiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2020 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2020 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Bursaspor zirvenin içinde"

HABER/ Tolga Öztaş

TFF 1. Lig'in 21. haftasında Bursaspor deplasmanda Osmanlıspor'u 4-2 mağlup etti. Elde edilen galibiyet sonrası Yeşil Beyazlı takımın Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Geçtiğimiz hafta aldığımız Eskişehirspor mağlubiyeti sonrası bizim için çok önemli bir maçtı. Zirveden kopmamak adına, en azından üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırmak için kazanmamız gerekiyordu. Oyunun hemen başında golü bulduk. Ancak sonraki 30 dakikada bize yakışmadı 1-0 öne geçtikten sonra maç bitti gibi düşündük ve çok fazla hata yaptık. Üst üste yapılan hatalar sonunda soyunma odasına 2-1 geride girdik. İkinci yarı öncesinde oyuncularımıza gerekli uyarıları yaptık" diye konuştu.

HERKES DESTEK OLSUN

Bizim göreve geldikten sonra farklı bir kimlikle, farklı bir oyun tarzıyla modern futbolu birleştirmeyi hedef-lemiştik. Osmanlıspor maçının 2. yarısıyla birlikte istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Evet bizim için kazanmak önemliydi ancak bu oyun ile kazanmak daha iyi oldu. Tabii ki yarın oturup ilk yarıdaki oyunu irdeleyeceğiz. O tarafımızı düzeltmemiz gerekiyor. Her şeye rağmen zirvenin içindeyiz. Ankara'da bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Biz hedefler doğrultusunda üstümüze düşen görevleri yapıyoruz. Taraftarlarımız da yapıyor. Zaman zaman acı çeksek de sezon sonu bu takımı Süper Lig'e çıkaracağız. Ancak farklı şekilde destek olması gereken, arkamızda olması gerekenleri de bize destek olmaya davet ediyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.