Hava Durumu

Bursasporlu futbolculardan galibiyet yorumu

Bursaspor’un başarılı futbolcusu Ferhat Kiraz, tekrar seri yakalamak istediklerini ifade ederek, “Verdiğimiz arayı galibiyetler tamamlayıp, en iyi şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2014 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2014 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursasporlu futbolculardan galibiyet yorumu

Bursasporlu Şener Özbayraklı ve Ferhat Kiraz, açıklamalarda bulundu. Galibiyeti değerlendiren Özbayraklı, “Takımın galip gelmesi bizim için en önemli olan şey. Bizim için zor bir dönemden geçiyoruz. Bunu en iyi şekilde biz halledeceğiz. Şuanda ligin sonuna az bir zaman kaldı. Bizim bir hedefimiz var. Türkiye kupasında yarı finale kaldı. İnşallah turu atlarız, final oynamayı çok istiyoruz. Türkiye kupasını alıp, ligi de en iyi şekilde bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

FERHAT: “İNŞALLAH GÜZEL BİR SERİ YAKALAYACAĞIZ”

Zor zamanlar geçirdiklerini ifade eden Kiraz ise, “Bu galibiyet bizim için moral oldu. Bizim için önemli ola seyircilerimiz yoktu ama onların yerine bayanlar ve çocuklar vardı. Ellerinden geleni yapıp, 90 dakika boyunca bizi desteklediler. Oyun anlamında iyi mücadele ettik. Zaten bizim en önemli özelliklerimizden biri iyi mücadele edip, ikinci yarı da skora gidebilmek. İlk yarı da attığımız gol bizi rahatlattı. İkinci attığımız gol şansta olsa o bölgeyi zorladığımızı düşünüyorum. Ama birkaç tanede verdiğimiz pozisyonlar vardı. Önümüzdeki Akhisar maçının çok iyi olacağını ve önümüzün açılacağını düşünüyorum. İnşallah güzel bir seri yakalayacağız. Verdiğimiz arayı galibiyetler tamamlayıp, en iyi şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.