Hava Durumu

Bursasporlu Şamil Cinaz'dan flaş açıklamalar

Bursaspor’un orta saha oyuncusu Şamil Cinaz, Bursaspor’un hedefleri olan bir kulüp olduğunu ifade ederek, yeşil-beyazlı kulüpte kupa kaldırmak istediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2013 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2013 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursasporlu Şamil Cinaz'dan flaş açıklamalar

Bursaspor’un yetenekli futbolcusu Şamil Cinaz, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Bursaspor’un her zaman Avrupa hedefi olduğunun altını çizenerek, “Zaten bu olmaz ise yanlış kulüpteyiz demektir. Biz takım olarak maçtan maça daha sağlam hazırlanıp, birlik ve beraberlikle basamak basamak yükseleceğiz. Bunun sonunda maksimum hedefi yakalamak istiyoruz. Ben burada kupa kazanmak istiyorum. İnşallah bunu da Bursaspor ile elde etmek istiyorum” dedi.

“KENDİ SAHAMIZDA YENİLMEZ BİR TAKIM OLMAK İSTİYORUZ”

Atatürk Stadyumu’nun her takım için zor bir deplasman olduğunu vurgulayan Cinaz, “Bursa’ya gidelim de 3 puan alalım diyen takımı az duyarsınız. İnşallah o saygıyı bu sene yine rakip takımlara vereceğiz. Kendi stadımızda yenilmez bir takım olmak istiyoruz” diye konuştu.

“BÜYÜK BİR KULÜBE GELDİM”

Bursaspor’a geldiğinden dolayı çok kutlu olduğunu belirten başarılı futbolcu, “Bursaspor’a attığım imzadan dolayı çok gurur duydum. Biz Almanya’da iken Almanlarla hep rekabet içindeydik. Onlardan bir kademe daha üstün olmak istiyorduk. Bunun bir avantajını gördüm diye düşünüyorum. Sonra memlekete döndük. İlk etapta Ordudaydım. Ben iyi bir dönem geçirdim ama maalesef takım küme düştü. Oradan da Bursaspor’a geldim. Büyük bir kulübe geldim. Bunun sevinci elbette bir başka” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.