Hava Durumu

Bursasporlulardan Galatasaray maçına yoğun ilgi

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan maçın biletleri için taraftarlar saatler öncesinden kuyruğa girdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2013 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2013 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursasporlulardan Galatasaray maçına yoğun ilgi

Sabahın erken saatlerinden itibaren gişe önüne gelen taraftarlar, bilet alabilmek için sıraya girdi. Kuyruk kısa sürede Atatürk Stadı’nın dışına taşarak, Çekirge Caddesi’ne kadar uzandı. Saat 10.00'da satışa çıkan biletleri bitmeden almak için sabahın erken saatlerinde geldiklerini söyleyen taraftarlar, Bursaspor'un galip geleceğine inanıyor.

Kimliğiyle bilet aldıklarını anlatan taraftarlar, "Herkese bir bilet veriyorlar. E-bilet iyi oldu, herkesin yeri belli olmuş olacak. kargaşanın da önüne geçilmiş olur. Önceden sıkıntı oluyordu. Kimliğe göre satış olduğu için çok fazla kuyruk oldu" diye konuştu.

Bazı taraftarlar ise kuyruğun bu kadar uzamasının sebebinin biletlerin kimlikle alınmasından kaynaklandığını ileri sürdü. E-bilet uygulamasıyla her taraftar üzerinde TC kimlik numarası, adı ve soyadının bulunduğu sadece bir bilet alabiliyor.

Bursaspor - Galatasaray maçının bilet fiyatları ise Bursagaz VIP B tribünü 1. sıra: 300 lira, Bursagaz VIP B tribünü 2-6. sıralar: 200 lira, kapalı tribün C Blok: 50 lira, maraton tribünü: 30 lira, açık kale arkası: 20 lira, misafir tribünü: 20 lira olarak açıklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.