Hava Durumu

Buruk: Şanssız bir gol yedik

Medipol Başakşehir'in Teknik Direktörü Okan Buruk, Yeni Malatyaspor karşısında ikinci yarının başında şansız bir gol yediklerini belirterek "Moral olarak kazanmak önemliydi, bunu başaramadık" dedi. Buruk ayrıca VAR kararlarına da eleştiri getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2020 20:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2020 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Buruk: Şanssız bir gol yedik

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, 1-1 berabere kaldıkları Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası basın mensuplarına açıklamada bulundu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üç gün önce Almanya'nın Leipzig takımı ile yüksek tempolu bir maç oynadıklarını kaydeden Buruk, Yeni Malatyaspor karşılaşmasında bu yüksek tempolu maçın hasarını gördüklerini ifade etti. Buruk, sakatlıklar nedeniyle eksik oyuncularının olduğunu ifade ederek "Bugün bizimle olmayan, dinlendirdiğimiz oyuncularımız vardı" dedi.

"ŞANSSIZ BİR GOL YEDİK"

Karşılaşmanın ilk yarının sonunda golü bularak 1-0 öne geçtiklerini belirten Buruk, "İkinci yarının başında şansız bir gol yedik. Kendi kalemizde attığımız şansız bir gol oldu. Daha sonraki dakikalarda rakip kalede pozisyonlara girsek de hem rakip kalecinin başarısı hem de bizim sonuçlandıramamamız bugün buradan 1 puanla ayrılmamıza yol açtı" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.