Hava Durumu

Burulaş Havacılık 1 yaşında

Bursa ile İstanbul arasındaki ulaşımı dakikalarla sınırlamak için geçen yıl faaliyete başlayan Burulaş Havacılık, deniz uçağı seferlerinin birinci yaş günü dolayısıyla İstanbul’dan gelen ve İstanbul’a giden yolcularına Gemlik iskelesinde birer bilet hediye etti. Burulaş Havacılık’ın birinci yaşını pasta keserek kutlayan Burulaş Ticari İşletmeler Müdürü Nihat Cenkci ile Pazarlama ve Yolcu İlişkileri Müdürü Nur Köse, yakında başlayacak İzmir seferleri ile hava ulaşım ağının daha da genişleyeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2014 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2014 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burulaş Havacılık 1 yaşında

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım yatırımları zincirinin en önemli halkalarından biri olan ve İstanbul ile Bursa arasını 20 dakikaya indiren deniz uçağı seferleri bir yılı geride bıraktı. Deniz uçağı seferleri ile hava ulaşımına ilk adımı atan ve hizmet ağına Helitaksi’yi de dahil eden Burulaş Havacılık, deniz uçağı seferleri ile bugüne kadar Bursa Gemlik - İstanbul Haliç arasında yaklaşık 18 bin yolcu taşıdı. Hava ulaşımında 1 yılı sıkıntısız bir şekilde geride bırakan ve vatandaşların da ilgisiyle doluluk oranında yüzde 70’leri aşan Burulaş Havacılık, birinci yaşını yolcularıyla kutladı. Sabah 08.30’da İstanbul’dan gelen yolcuları Gemlik Limanı’nda karşılayan Burulaş Ticari İşletmeler Müdürü Nihat Cenkci ile Pazarlama ve Yolcu İlişkileri Müdürü Nur Köse, hem gelen yolculara hem de İstanbul’a gidecek yolcuları günün anısına birer bilet hediye etti.

İZMİR SEFERLERİ BAŞLIYOR

Burulaş Havacılık’ın birinci yaşı yönetim binasında da pasta kesilerek kutlandı. Burulaş Ticari İşletmeler Müdürü Nihat Cenkci ile Pazarlama ve Yolcu İlişkileri Müdürü Nur Köse, Burulaş personelinin de katıldığı kutlama töreninde pasta kesti. Buruyaş Havacılık’ın geride bıraktığı bir yılı değerlendiren Ticari İşletmeler Müdürü Nihat Cenkci, “Bir yıl önce çıktığımız yolda, İstanbul’a en kısa sürede ulaşım alternatifi haline gelen bir marka olduk. Yolcularımızdan gelen talepler doğrultusunda gerek sefer sayıları gerekse yeni güzergahlar üzerinde çalışıyoruz. İstanbul Bursa arası yaptığımız düzenli seferlere bu yıl ek olarak Haliç’ten Bandırma’ya ve Bursa Gemlik’ten İzmir Alaçatı ve Bodrum’a da düzenli seferler ile hizmet götürme yolunda çalışmalarımızı tamamlama aşamasına getirdik” dedi.
Pazarlama ve Yolcu İlişkileri Müdürü Nur Köse ise, “Yolcularımızın gösterdiği güven ve teveccühe teşekkür ediyoruz. Bursa’ya ve Bursalılara hizmet etmekten gurur duyuyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve Burulaş Genel Müdürümüz Levent Fidansoy’un verdiği destekle ulaşımda sınır tanımıyoruz” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.