Hava Durumu

BURULAŞ'tan Dubai çıkarması

Bursa’nın önemli bir markası olan Burulaş, dünya turizminin kalbinin attığı Dubai Arabian Travel Market 2015 Fuarı’na katılarak önemli temaslarda bulundu. Turizmin ulaşım ile paralel olarak geliştiğini hatırlatan Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, “Gerçekleştirdiğimiz yenilik ve yatırımlarla başta kentimiz olmak üzere ülke turizmine katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2015 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BURULAŞ'tan Dubai çıkarması
Burulaş, şehrin ulaşım alanındaki gelişimine katkı koymak adına bu yıl 21’incisi düzenlenen Dubai Arabian Travel Market 2015 Fuarı’nda yer aldı. Fuarda birçok dev ulaşım ve turizm firması ile bir araya gelen Burulaş yetkilileri, önemli temaslar gerçekleştirdi. Aynı zamanda Burulaş yetkilileri fuar boyunca, ulaşım ve turizm alanında dünyadaki son gelişmeleri yerinde gözlemleme fırsatı buldu.

Fidansoy: Amacımız Bursa’ya değer katmak

Bursa’nın ulaşım alanındaki gelişimine ve turizm faaliyetlerine katkı koymayı hedeflediklerini belirten Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, “Burulaş olarak her zaman Bursa’yı daha ileri nasıl taşırız kaygısı ile çalışıyoruz. Ulaşım alanında yaptığımız yenilikler, alternatif çözümler bizim için çok önemli. Burulaş yönetimi olarak biliyoruz ki ulaşım ve turizm paralel bir gelişim göstermektedir. Bu yüzden kısa zaman önce Bursa Teleferik A.Ş. işbirliği ile uygulamaya soktuğumuz; Kabataş’tan Mudanya’ya BUDO ile seyahat eden yolcuların Mudanya İskelesi’nden VIP araçlarla teleferiğe konforlu, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırılmaları yalnızca ulaşıma değil, aynı zamanda Bursa’nın turizmine de fayda sağlamaktadır” diye konuştu. 

Dubai’de gerçekleştirilen fuarın Burulaş açısından son derece verimli olacağına inandığını belirten Fidansoy, “Bu bağlamda Bursa’nın ulaşım ve turizm alanındaki ilerleyişine katkı koymayı, kente değer katmayı sürdürmek adına Burulaş yöneticilerimiz bu yıl 21’incisi düzenlenen Dubai Arabian Travel Market 2015 Fuarı’na katıldı. Yöneticilerimizin bu fuarda kurduğu bağlantıların şehrimiz için büyük önem taşıdığını düşünüyor, Bursa’ya değer katacağına inanıyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.