Hava Durumu

Busaspor'da söylentiler bitip tükenmek bilmiyor

Yeşil Beyazlılar’da huzursuzluk devam ediyor. Batalla’nın ayrılışının ardından yapılan yorumlar, Daum’un ve başkan Erkan Körüstan’ın istifa edeceği söylentileri ve transferdeki asılsız haberler sıkıntıyı da beraberinde getiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Busaspor'da söylentiler bitip tükenmek bilmiyor

Süper Lig’in 13.haftasında Elazığzpor’u deplasmanda mağlup edip nefes alan Bursaspor’da dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Pablo Martin Batalla’nın Christoph Daum ile anlaşamayıp ‘artık oynamayacağım’ demesinin ardından söylentiler de beraberinde geldi. İki tarafın da yaşananları anlatmaması üzerine birçok tez ortaya atıldı.

İSTİFA SÖYLENTİSİ

Öyle ki; Daum’un takımdaki futbolcularla anlaşamadığı ve istifa edeceği söylentisi Elazığ maçından önce bomba etkisi yarattı. Alman çalıştırıcı ise bu haberlere ‘gülüp geçiyorum’ demekle yetindi. Bu dedikodunun ardından kulislerde bahsedilen başka bir konu da Erkan Körüstan’ın istifa edeceği yönündeydi.

SERDAR GİTMİYOR

Teknik direktör ve başkanın yanı sıra transfer gündeminde de bazı dedikoduların net ifadelerle yayılması sıkıntıya sebep oldu. Serdar Aziz ve menajeri Haluk Canatar defalarca ‘söylendiği gibi bir durum yok’ demesine karşın ulusal basın ısrarla Serdar’ı Galatasaray’a transfer etti. Ancak haberlerin gerçeği yansıtmadığı her seferinde ortaya çıktı.

VOLKAN BİTMEDİ

Bursaspor’un Volkan Şen ile anlaştığı iddiası pazar gününün konusuydu. Trabzonspor’da kadro dışı kalan ve birçok takımın transfer listesinde bulunan Volkan ile ilgili net ifadeler kullanılırken, başarılı kanat oyucusunun Yeşil Beyazlılar ile anlaşmaya vardığı yazıldı. Ancak bir kez daha haberin gerçeği yansıtmadığı ve dedikodudan öteye geçmediği anlaşıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.