Hava Durumu

Buse Varol'dan duygusal paylaşım

Koronavirüs nedeniyle kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ı gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlayan Alişan ve oyuncu eşi Buse Varol, zor günler geçiriyor. İki çocuk annesi Varol, son paylaşımıyla takipçilerini duygulandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2021 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2021 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Buse Varol'dan duygusal paylaşım

Şarkıcı Alişan'ın yaklaşık bir aydır yoğun bakımda koronavirüs tedavisi göre 38 yaşındaki iki çocuk babası kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti.

"ÇOK ÖZLÜYORUM SENİ"

Ölüm haberiyle yıkılan Alişan ve ailesi zor günler geçiriyor. Gözyaşı bir an olsun dinmeyen ve ayakta dahi durmakta güçlük çeken Alişan kadar eşi Buse Varol da yıkıldı. İki çocuk annesi Varol, Instagram hesabından Selçuk Tektaş'ın fotoğrafını paylaşarak "Çok özlüyorum seni Selçuk" notunu düştü.

"İYİ Kİ KARDEŞ OLDUN BANA"

Öte yandan Buse Varol, cenaze töreninin ardından da bir paylaşım yapmış ve hayatını kaybeden kayınbiraderine veda etmişti.

Oyuncu, paylaşımında; "Seni hep böyle gülen yüzünle hatırlayacağım canım Selçuk'um. Daha beraber yapacağımız çok şey vardı. Bir ay önce konuşmuştuk Temmuz'un 20-21'inde gideceğimiz yeri. Konuşmuştuk olmadı be Selçuk'um. Burak ammosunu çok özleyecek. Seni hiç unutmayacak. En son gün gördüm ya seni. İyi ki sana seni sevdiğimi söyleme şansı verdi Allah bana. Bu dünyadaki tanıdığım en iyi insan sendin Hiç kalbimi kırmadın. Hep "senin yerin ayrı yengoş" derdin. Senin de kalbimdeki yerin çok büyük ve hiç kapanmayacak. Ömür boyu bu acı içimizde. İyi ki kardeş oldun bana, iyi ki çocuklarımın amcası sen oldun" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.