Hava Durumu

BUSKİ'nin yeni Genel Müdürü Gülenç oldu

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü'ne, Genel Müdür Yardımcısı Güngör Gülenç atandı. Gülenç'in atama kararı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından onaylanarak yürürlüğe konuldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2018 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2018 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BUSKİ'nin yeni Genel Müdürü Gülenç oldu

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Heykel'deki tarihi başkanlık binasında kabul ettiği BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç'i 'yeni görevi nedeniyle' tebrik etti. Gülenç'in kurum bünyesinde yıllardır hizmeti bulunduğunu hatırlatan Başkan Aktaş, kazanılan tecrübenin BUSKİ'nin bundan sonraki faaliyetleri için de kolaylaştırıcı olacağını söyledi.

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olan Güngör Gülenç, mesleğe 1985 yılında Bursa PTT Baş Müdürlüğü'nde 'kontrol mühendisi' olarak başladı. 1989 yılında BUSKİ'ye geçen Gülenç, sırasıyla İşletmeler Daire Başkanlığı'nda şube müdürü, 'İşletmeler ve Kanalizasyon' daire başkanlıkları görevlerinde bulundu. 2010 yılında BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı olan Gülenç, 2017 yılında Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. Gülenç, Bursa Valiliği tarafından İçişleri Bakanlığı'na gönderilen atama yazısının onaylanmasıyla BUSKİ'nin yeni genel müdürü oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.