Hava Durumu

BUTGEM mezunlarının eserleri görücüye çıktı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından kurulan Eğitim Vakfı bünyesinde mesleki eğitim alanında örnek çalışmalara imza atan Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’nin (BUTGEM), 2011-2012 kursiyerlerinin eserlerinden oluşan sergi, Anatolium AVM’deki Sanatolium Sergi Salonu’nda törenle açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2012 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2012 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
 BUTGEM mezunlarının eserleri görücüye çıktı
BUTGEM Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Parseker, serginin açılış töreninde yaptığı konuşmada, BUTGEM’in ortak aklın ürünü olduğunu kaydederek, “Üretime katkı koymanın en somut örneğini merkezin mezunlarının iş dünyasında kendilerine buldukları yerle ve ürettikleri ürünlerde görebiliyoruz. Mezunlarımızın her biri tecrübeli birer çalışanın sahip olduğu vasıflarla iş dünyasının hizmetine sunuluyor” dedi.
Parseker, “BUTGEM mezunlarını istihdam etmeniz sizin menfaatinizedir” diyerek iş dünyasına çağrısında bulundu.

BUTGEM Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Gülener, BTSO Meclis Üyesi Ali Bocan, Recep Yıldırım ve BUTGEM Koordinatörü Muammer Paşa’nın da katıldığı sergide moda tasarım, boya baskı desen tasarım, jakarlı ve armürlü dokuma kumaş desinatörlüğü, grafik tasarım, 3DS max tasarım, grafik tasarım, makine tasarım, sac metal kalıp tasarım ve projeler bölümleri mezunlarının eserlerine yer veriliyor. 30 Haziran 2012 tarihine kadar Sanatolium Sergi Salonu’nda açık kalacak sergi, daha sonra diğer alışveriş merkezlerinde de sergilenecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.