Hava Durumu

BUTTİM'in 2019 Mali Genel Kurulu ve 2020 Olağan Genel Kurulu yapıldı

BUTTİM İşletme Kooperatifi 2019 Mali Genel Kurulu ve 2020 Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Başkan Sadık Şengül, BUTTİM'i marka haline getirmek için tempoyu artırdıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2021 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2021 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BUTTİM'in 2019 Mali Genel Kurulu ve 2020 Olağan Genel Kurulu yapıldı

S.S. Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret ve Alışveriş Merkezi İşletme Kooperatifi'nin 2019 Yılı Mali Genel Kurulu ve 2020 Yılı Olağan Genel Kurulu, Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi (BUTTİM) Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

İHRAÇ VE YENİ ÜYE ALIMI KARARI

Kooperatif faaliyetlerinin konuşulduğu toplantıda, pandemi sonrası başlayan normalleşme sürecinde yapılacaklar kararlaştırıldı. Ayrıca toplantıda kat maliki olmayan eski üyelerin ihraç edilmesi ve yeni kat maliklerinin kooperatif üyeliğine alınması kararı da verildi. Olağan Genel Kurul'da yeniden Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı seçilerek güven tazeleyen BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, "Daha güzel bir BUTTİM yaratmak adına Yönetim Kurulumuzla birlikte merkezimizi değerli bir marka haline getirebilmek için yeni dönemde de çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

'HEDEFİMİZ, DEĞERE DEĞER KATMAK'

BUTTİM'i ülkemizin sayılı ticaret merkezlerinden biri konumuna getirmek üzere faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, "Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz ve açıkçası söylemek gerekirse önümüzü göremediğimiz bir sürecin de içerisindeyiz. Bu yüzden öncelikle BUTTİM; Bursa, ülkemiz ve tüm dünya için sağlık diliyorum. Hedefimiz, üyelerimizin de katkılarıyla BUTTİM'in değerine değer katmak. Üyelerimize örnek olacak bir yönetim bırakmayı amaçlıyoruz. Yönetim Kurulumuz ile birlikte bu yolda hızlı ve emin adımlarla ilerleyeceğimize inancımız tam" şeklinde konuştu. Tek liste ile gidilen seçimde Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Sadık Şengül, Mehmet Emin Tamam ve Mehmet Okur seçildi. Denetim Kurulu Üyeleri ise Gülten Demir, Sadettin Garip ve Necmi Kasapoğlu'ndan oluştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.