Hava Durumu

BUTTİM, pandemiye rağmen ekonomik katkısını sürdürüyor

Bursa'nın önemli ekonomik kalemlerinde olan tekstil sektörünün kalbi konumundaki Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi (BUTTİM), pandeminin tüm sıkıntılarına karşın geçtiğimiz Ekim Ayı'ndaki yüzde 84'lük doluluk oranı ile şehir ekonomisine katkısını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2020 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2020 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BUTTİM, pandemiye rağmen ekonomik katkısını sürdürüyor

Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi (BUTTİM) pandemi döneminde alınan önlemler sayesinde bünyelerinde hizmet veren firmalar ve ziyaretçilerinin işlerini rahatlıkla sürdürebilmelerini sağlıyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan BUTTİM Başkanı Sadık Şengül, dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde aldıkları hijyen tedbirleri ve düzenli aralıklarla gerçekleştirdikleri dezenfektasyon çalışmaları ile bünyelerinde hizmet veren firmalar ve ziyaretçilerinin sağlıklarını korumak adına gerekli çalıştıklarını ifade etti.

Alınan önlemler ve firma yetkilileri adına yönetim olarak yürüttükleri çalışmalar sayesinde pandeminin olumsuz etkilerini en aza indirmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Şengül, şunları kaydetti:

"BUTTİM'de işlerin aksamaması için gerekli tüm çalışmaları yürütüyoruz. Pandemi ile gelen bulaş tehdidi ve dünya ile birlikte ülkemizde de ekonomiye olumsuz etkilerine rağmen yüzde 84'lük doluluk oranımızla şehir ekonomisine ve istihdama ciddi oranda katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bursamız'ın önemli değerlerinden olan ticaret merkezimizin katma değerini arttıracak çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.