Hava Durumu

BUTTİM Yönetim Kurulu'ndan Bursa itfaiyesine teşekkür

BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Muhammed Emin Tarım'ı ziyaret etti. Şengül, BUTTİM'de hizmetlerin aksaklık olmadan ilerlemesinden dolayı Tarım'a teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2021 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2021 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BUTTİM Yönetim Kurulu'ndan Bursa itfaiyesine teşekkür

Bursa Uluslararası Ticaret Merkezi'nde (BUTTİM) iş güvenliğinin aksamaması için her türlü önlemi aldıklarını belirten BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, desteklerinden dolayı itfaiye teşkilatına şükran borçlu olduklarını ifade etti.

'İŞİ SIKI TUTUYORUZ'

Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Toprak ile birlikte Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na ziyarette bulunan BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, Türkiye'nin en önemli ticaret merkezlerinden biri olan BUTTİM'de, günde yaklaşık 8 bin kişiye hizmet verdiklerini vurguladı. Örnek bir bölge olmayı sürdürmek için çalışmalara yoğunlaştıklarını vurgulayan Şengül, "Pandemi döneminde, hijyen ve temizlik kurallarına sıkı sıkıya uyduk. İş güvenliği konusunda da başından beri işi sıkı tutuyoruz. Olası afet durumlarına karşı, bilhassa yangın riskini önlemek için de teknik malzemelerin sürekli kontrolleri sağlanıyor" diye konuştu.

'DOĞAL ÇÖZÜM ORTAĞIMIZ'

Yangına karşı hazırlık konusunun çok hayati önemde olduğunun da altını çizen Sadık Şengül, "Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'mız da bu noktada yürüttüğümüz tüm çalışmalarda doğal çözüm ortağımız konumunda. Kendilerine katkıları için teşekkür ediyorum. Kısa süre önce güven tazeleyen bir yönetim olarak bu işbirliğini yeni dönemde de artırarak sürdüreceğiz" dedi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Muhammed Emin Tarım da Başkan Şengül'e ve İbrahim Toprak'a teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Tarım, itfaiye teşkilatı olarak BUTTİM gibi büyük bir yapının çözüm ortağı olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını da ifade etti. BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, ziyaretin sonunda Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Muhammed Emin Tarım'a dokuma Türk Bayrağı tablosu hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.