Hava Durumu

Büyü bozuldu

Yeşil Beyazlılar'da saha içindeki kötü sonuçların yanı sıra birçok sıkıntı yaşanıyor. Tribünler eskisi kadar dolmuyor, maç sonunda taraftar beraberliğe rağmen ne moral veriyor, ne de tepki gösteriyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2012 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2012 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyü bozuldu

Son olarak evinde Gaziantepspor ile berabere kalan Bursaspor'da sıkıntı devam ediyor. Saha içinde alınan kötü sonuçların yanı sıra tribünlerde de sıkıntı yaşanıyor. Yeşil Beyazlılar, geçen yıllarda oynanan hazırlık maçlarında bile 10 bin kişiyi tribüne çekerken, şimdilerde aynı başarıyı gösteremiyor. Twente karşısında alınan kötü sonuç, transferde izlenen politika ve son olarak bilet fiyatlarındaki kaos, tribünün boş kalmasına sebep olan unsurlar. Bursaspor'un Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşmayı yaklaşık 9 bin kişi izlerken, karşılaşma sonunda alınan beraberliğe rağmen tribünlerden olumlu ya da olumsuz hiçbir tepki gelmedi.

sessizlik vardı
Önceki yıllarda kaybedilen puanın ardından futbolcuları tribüne çağırıp moral veren taraftarlar, bu sefer sessiz bir şekilde stattan çıktı. Yeşil Beyaz’a gönül verenler özellikle şampiyonluk sezonunda takımlarına büyük destek verirken, Türkiye'ye de örnek bir görüntü çizip fair-play ödülünü almışlardı. Günden güne stattaki taraftar sayısı azalırken, Gaziantep maçı öncesi 'tribünleri dolduralım' mesajı da böylelikle yanıt bulamadı. Atatürk Stadı dışında maçı izleyenler ise sosyal medyadan tepkilerini dile getirerek, maça gitmemelerinin sebebinin izlenen politikalar olduğunu yazdılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.