Hava Durumu

Büyük hedefler büyük umutlar

Bursa'nın bu sezon Bölgesel Ligler'de mücadele eden 4 takımından Zaferspor, Yıldırım Belediyespor, ve Gülbahçespor şampiyonluk mücadelesi verirken Orhangazi Belediyespor'un ise işler istediği gibi gitmiyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2019 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2019 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyük hedefler büyük umutlar

Bölgesel Amatör Ligler'de mücadele eden Bursa ekipleri bu sezon başarılı performanslarıyla adeta parmak ısırtıyor. 4 temsilcimizden 3'ünün şampiyonluk yarışı için iddiası sürerken Orhangazi Belediyespor ise istediği sonuçları alamıyor. BAL'da 10. Grup'ta yarışan Zaferspor, ligin bitimine 7 hafta kala lider 1877 Alemdağspor'un sadece 2 puan gerisinde yer alıyor. Kırmızı Beyazlılar uzun yıllardır koyduğu profesyonel lig hedefine bu sezon ulaşmak istiyor. 10. Grup'ta mücadele etmesi gereken temsilcimiz Yeşil Bursa ise hatırlanacağı gibi sezon başında lige katılmamıştı.

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta yarışan temsilcilerimizden Yıldırım Belediyespor ise başarılı görüntüsüyle şampiyonluk mücadelesi veriyor. Mavi Beyazlılar 1 maç eksiği ile lider Somaspor'un 2 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. Gruptaki bir diğer Bursa ekibi Gülbahçespor ise 32 puanla 17 hafta sonunda puan durumunda kendisine 4. sırada yer bulurken az da olsa zirve hedefini muhafaza ediyor. Orhangazi Belediyespor ise oynadığı 17 maçta 2 galibiyet alarak önümüzdeki sezon Süper Amatör Lig'e düşmeyi garantiledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.