Hava Durumu

Büyük hüsran!

Bursaspor'a büyük umutlarla transfer edilen Emre Taşdemir'in adı sergilediği futboldan çok sakatlıklarla anılır hale geldi. Yeşil Beyazlı takımda 4'üncü sezonunu geride bırakan genç futbolcu bu süreçte oynanılan 164 resmi maçın sadece 60'ında forma giyebildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2018 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2018 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyük hüsran!

HABER I İrem ÖZYILMAZ I

FORMAYI UNUTTU

Ankaragücü'nden 2014-15 sezonunda büyük umutlarla transfer edilen Emre Taşdemir, Yeşil Beyazlı kulüpte 5 yıllık sözleşmeye imza attı. Geleceğin umut vadeden futbolcuları arasında gösterilen genç krampon o dönemde yıldız adayı olarak lanse edilmişti. Ancak Emre Taşdemir Bursaspor'da geçen süre içinde sergilediği futboldan çok adını sakatlıklarla duyurdu. Bitmek bilmeyen sakatlıklar Emre Taşdemir'i hem yeşil sahalardan hem de Bursaspor'dan uzaklaştırdı. Emre bu süreçte bırakın düzenli olarak forma giymeyi, takımla antrenmanlara bile nadir çıkan bir oyuncu profili çizdi.

İDMANDA SAKATLANDI

Bursaspor Emre Taşdemir'in sözleşme imzalamasının ardından Süper Lig, Türkiye Kupası, UEFA Avrupa Ligi de dahil olmak üzere toplam 164 resmi maçı geride bıraktı. Emre Taşdemir ise bu maçların sadece 60'ında forma giyebildi. 43 kez ilk 11'de sahaya çıkan genç krampon geride kalan periyotta sadece 2 gol atıp 3 de asist yaptı. Emre Taşdemir bu sezon henüz A Takım'da forma giyme şansını elde edemedi. Uzun süren sakatlığını atlatan Emre Taşdemir bu hafta başında yeniden takımla birlikte antrenmana çıktı. Ancak bir kez daha sakatlanınca yine tedavisine başlandı.

Bu sezon maçı yok

Emre Taşdemir sözleşme imzaladığı 2014-15 sezonunda ligde ve kupada toplam 25 maça çıktı. Bir sonraki sezon 28 maçta görev alan genç krampon geçen yıl 7 maç oynadı. Emre Taşdemir bu sezon ise A Takım formasıyla henüz yeşil sahalara adım atmadı. U21 Takımı ile Kayserispor maçnda sahaya çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.