Hava Durumu

Büyükelçi Karlov suikastından 3 gün önce...

Rusya'nın en büyük televizyon kanallarından Ren TV, Rus büyükelçi Karlov'a suikast düzenleyen Mevlüt Mert Altıntaş'a ait olduğu iddia edilen ve saldırıdan 3 gün önce keşif yaptığına ilişkin bir görüntü yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2016 19:14
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2016 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükelçi Karlov suikastından 3 gün önce...
Rusya'nın televizyon kanallarından Ren TV suikastçı Mevlüt Mert Altıntaş'ın saldırıdan 3 gün önce Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde keşif yaptığına ilişkin bir görüntü yayınladı.

İŞTE O GÖRÜNTÜ

Haberde suikastçının serginin açıldığı cuma günü salona girip Rus elçisini sorduğu iddia edildi.

Pazartesi günü ise Karlov'un katıldığı resepsiyon düzenlenmişti. 

İDDİA DAHA ÖNCE DİLE GETİRİLMİŞTİ

Serginin koordinatörü Timur Özkan daha önce yaptığı konuşmada aynı iddiayı dile getirmişti. Özkan, “Cuma günü aynı salonda Çankaya Belediyesi ile ortak düzenlediğimiz Çankaya fotoğrafları isimli bir sergimiz vardı. Arkadaşlarımız söz konusu saldırganı Cuma günkü o sergide de görmüşler. Saldırıdan sonra hatırladılar. Dün geceki gibi aynı şekilde takım elbise ve polis rozeti ile gelmiş. Sergiye katılmış ve bir süre sonra oradan ayrılmış. Tabii ki kimse şüphelenmemiş. Tahminimiz; ya saldırı düzenleyeceği serginin tarihini karıştırdı ve orada Büyükelçiyi aradı ya da bilerek o gün gelip orada keşif yaptı” diye konuşmuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.