Hava Durumu

Büyükşehir'den 3 bomba takviye

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor, Eczacıbaşı'ndan pasör Nilay Özdemir, Volero Zürih'ten libero Gizem Karadayı ve Bulgar Milli oyuncu Emiliya Nikolova ile prensipte anlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehir'den 3 bomba takviye

Ozan DEMİR'in haberi

Vestel Venüs Sultanlar Ligi'ni beşinci sırada bitirerek bu yıl 2. kez müzesine götürme başarısı gösterdiği CEV Challenge Kupası'na 5. kez katılma hakkı kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, yeni sezon için kolları sıvadı. 2017-2018 kadro çalışmaları kapsamında dış transferde ilk imzayı Fenerbahçe'den orta oyuncu Ergül Avcı'ya attıran ve eski oyuncusu Cansu Aydınoğulları'yla da yeniden anlaşma sağlayan Yeşil Beyazlılar, 3 bomba transfere daha imza atıyor.

İPEK DE AYRILDI

Son olarak İsviçre'nin Volero Zürih forması giyen tecrübeli libero Gizem Karadayı ile prensip anlaşmasına varan Bursa temsilcisinin pasör çaprazında görev yapan 1991 doğumlu Bulgar milli oyuncu Emiliya Nikolova'nın yanı sıra Eczacıbaşı VitrA'nın başarılı pasörü Nilay Özdemir ile de prensipte el sıkıştığı öğrenildi. Sultanlar'ın ayrıca Dora Horvath ve Özge Kırdar'ın ardından bir başka tecrübeli oyuncusu kaptan İpek Soroğlu'yla da yolları ayırdığı bildirildi.

1991 doğumlu olan 1,85 metre boyundaki Nikolova, pasör çaprazı mevkiinde oynuyor. Japonya'nın NEC Red Rockets takımında forma giyen Nikolova daha önce 2012 yılında Yeşilyurt'ta forma giymişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.