Hava Durumu

Büyükşehir'in hizmet filosu büyüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, araç filolarının günden güne güçlendiğini ve bu sayede kentin her köşesine hizmetleri ulaştırmanın daha da kolaylaştığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2015 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2015 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehir'in hizmet filosu büyüyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar ile birlikte Demirtaş şantiyesinde incelemelerde bulundu. Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet filosuna yeni eklenen 3 ekskavatörü inceleyerek, “Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçede bin 70 muhtarlığımızın her türlü hizmetinde, altyapısıyla, üst yapısıyla her konuda çalışmalarımız sürdürüyoruz. Bursa’nın gelişmesi Büyükşehir ile birlikte oluyor” dedi.

Tüm ilçelerde yeni şantiyeler oluşturulduğunu anlatan Altepe, “Mevcut devlet kurumlarından bize devredilen şantiyelerin yanı sıra BUSKİ ve Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de ekip ekipman ve araçlarımızı günden güne güçlendiriyoruz. Özellikle yerinde hizmet vermeye gayret ediyoruz” diye konuştu.

Daha önceki dönemlerde olduğu gibi, yaklaşık 150-200 kilometre mesafelerde bulunan bir ilçeden diğerine araçların nakledilmediğini söyleyen Altepe, “Örneğin İnegöl’ün şantiyesi farklı Mustafakemalpaşa’nın farklı. Her araç kendi bölgesinde çalışıyor. Tüm bölgelerimizin ekip ve ekipmanları farklı. Böylece Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü ve donanımlı şantiyeleri oluşturuluyor, hizmet tüm alanlara yayılıyor” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin araç parkının güç kazandığını söyleyen Altepe, “Her yeni alınan araçlar da şantiyelerimize güç katıyor. Buradaki 3 adet lastik tekerlekli ekskavatör, filoya yeni eklenen araçlarımızdan. Bunlar yol ve kanal açma, yol temizleme, yıkım, engel kaldırma ve düzenleme olmak üzere her türlü hizmette kullanılıyor. Her biri 500’er milyarlık araçlar filomuza katıldı. Bunlarla birlikte tüm bölgelerde çalışma imkanımız arttı” dedi.

Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin araç filosuna yeni katılacak 120 ilave iş makinesinin de gelecek aylarda teslim alınacağını sözlerine ekleyerek, “Her alınan iş makinesi ve araçlarla Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini daha da yaygın şekilde sürdürecek. Şehrin tamamı da hizmetten payını alacak” açıklamasını yaptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.