Hava Durumu

Büyükşehir'in sultanları sezonu açtı

CEV Challenge Cup şampiyonu Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol takımı, yeni sezon çalışmalarına Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2015 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2015 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehir'in sultanları sezonu açtı
CEV Challenge Cup'ta geçen yıl şampiyon olan ve Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol takımı, yeni sezon çalışmalarına Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nde yaptığı antrenmanla başladı. Yeni sezonun ilk çalışmasına Türkiye A Milli Kadın takımı kampında olan Birgül, Cansu ve Buse ile ülkelerinin milli takımlarında yer alan Sırp Jelena Nikoliç, Belçikalı Frauke Drickx ve Brezilyalı Da Silva katılamadı. Yeşil-beyazlı kadın voleybolcular, altyapıdan gelen 8 oyuncu ile birlikte ilk çalışmayı baş antrenör Dragan Nesiç yönetiminde yaptı. Voleybol Şube Koordinatörü Ersin Yılmaz takımın, 4-13 Eylül tarihleri arasında Bulgaristan Milli Takımı ile birlikte kamp yapacağını açıkladı.
Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak 3-7 Ekim tarihleri arasında Bursa’da Cengiz Göllü Uluslararası Voleybol Turnuvası’nın 2. kez düzenleyeceklerini ifade eden Voleybol Şube Koordinatörü Ersin Yılmaz, "Milli takımlardaki oyuncularımız da bu turnuvadan önce takıma katılacak. Voleybol Federasyonu’nun da takvimine dahil olacak turnuvaya katılmasını istediğimiz; Türkiye’den Galatasaray Daikin, Polonya’dan Atom Travel Sopot, Azerbaycan’dan Azerail, Romanya’dan CSM’nin yanı sıra kalan 2 takım için Rus, İtalyan ve Yunanistan takımlarıyla görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın ise, "Transferlerimizi yaptık. Teknik kadromuz netleşti. Bayan A takımızda Dragan Nesiç baş antrenör, yardımcısı Atanas Lazarov, Hasan Kurter ve kondisyonerimiz Turgay Aslanyürek oldu. Voleybol ve basketbol takımlarımız için Sabri Can göreve başladı. Altyapıda yeniden yapılanma gerçekleştirdik ve altyapının başına Nizamettin Çakır geldi. Bu yıl Erdal Aydın, Hüseyin Barış, Hasan Kurter ve Pınar Akçin antrenör olarak görev yapacak. Türk kadın voleyboluna yeni yıldızlar kazandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.