Hava Durumu

Büyükşehirli Elif Türkiye'yi temsil edecek

Eskişehir’de 27 Mayıs’ta yapılan federasyon deneme yarışlarında 400 metre engellide 57.33’lük derecesiyle Avrupa Şampiyonası barajını geçen Büyükşehir Belediyesporlu atlet Elif Yıldırım, Helsinki’deki Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2012 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2012 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehirli Elif Türkiye'yi temsil edecek
 
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle futbol dışındaki tüm branşlarda önemli başarılara imza atan Büyükşehir Belediyespor Kulübü, atletizmde de Türkiye’nin gururu olacak sporcuları yetiştiriyor. Büyükşehir Belediyespor Kulübü formasıyla 27 Mayıs’ta Eskişehir’de yapılan federasyon deneme yarışlarında 400 metre engelli branşında 57.33 saniyede koşarak 57.60 olan Avrupa Şampiyonası barajını aşan Elif Yıldırım, Finlandiya’nın Helsinki şehrinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Helsinki’de 27 Haziran- 01 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonası’nın ilk gününde seçme yarışları için piste çıkacak olan Elif Yıldırım, hedefinin 56.65 saniye olan olimpiyat barajını geçerek, Bursa’ya yeni başarılarla dönmeyi hedefliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.