Hava Durumu

Büyükşehirli periler milli takımda

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi'nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, milli takıma da alt yapıdan sporcular kazandırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2012 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2012 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehirli periler milli takımda

Büyükşehir Belediyesporlu basketçiler İlemnur Duman, Gülgün Bulut, Aycan Aktaş ve Merve Kılıç U-17 Milli Takımına seçildi. Bayan Voleybol Takımı ile artık birinci ligde mücadele edecek olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, futbol dışındaki tüm branşlarda daha da iddialı hale gelmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. A takım iç transferde kaptan Bircan Aydemir ve Ceren Nebioğlu ile dış transferde ise Whıtney Jones, Dilek Soykan Biçer ve Gamze Türkoğlu ile anlaşan bayan basketbol takımı yeni sezon hazırlıklarını her gün çift antrenmanla sürdürüyor.

1. Lig hedefiyle çalışmalarına devam eden takım aynı zamanda milli takıma alt yapıdan yeni oyucular kazandırıyor. Büyükşehir Belediyesporlu basketçiler İlemnur Duman, Gülgün Bulut, Aycan Aktaş ve Merve Kılıç U-17 Milli Takımına seçilirken, Büyükşehir Belediyespor baş antrenörü Mehmet Erdinç, üç oyuncularının da U-15 Milli Takımı geniş kadrosunda olduğunu kaydetti. Erdinç, 2012 - 2013 sezonunda hedeflerinin yıldız ve genç kategorilerinde Türkiye Şampiyonası’nda ilk 5 içerisinde yer almak olmak olduğunu söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.