Hava Durumu

'Buz Devri'nde yeni macera

Bu hafta "Buz Devri"nin merakla beklenen yeni bölümünden Goethe'nin ünlü eseri "Faust" uyarlamasına, her tür meraklılarını mutlu edecek 5 film vizyona girecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2012 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2012 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Buz Devri'nde yeni macera
Yönetmenliğini Steve Martino ve Michael Thurmeir'in yaptığı ''Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift)'', bu kez 3D olarak hayranlarıyla buluşacak.


Haftanın korku filmi ''Çernobil'in Sırları'' ise 1986'da Rusya'da Çernobil nükleer reaktörünün patlamasıyla dünyayı nükleer felaket gerçeğiyle yüz yüze getiren Çernobil Faciası'ndan yola çıkıyor.


► FRAGMAN İÇİN TIKLAYINIZ...



''Daha iyi bir hayat'' adlı dram türü Fransız filminde ise Guillaume Canet, Leila Bekhti, Slimane Khettabi rol alıyor. Film, sevdiği kadın ve oğluyla başka bir şehirde yeni bir hayat kurmak isteyen Yann'ın yaşadıklarını anlatıyor.

Alman yazar Wolfgang Won Goethe'nin ''ruhunu şeytana satan insanı'' anlattığı ünlü eseri ''Faust'', bu kez ünlü Rus yönetmen Alexandre Sokurov'un yorumuyla Türk izleyicisiyle buluşacak.

Anton Adasinskiy, Hanna Schygulla ve Sigurdur Skulasson'ın rol aldığı film, dünya prömiyerini 68. Venedik Film Festivali'nde yaptı ve ''Altın Aslan'' ödülünü aldı.
Romantik komedi türündeki ''Ya Aşk Olmasaydı''nın yönetmenliğini ise Vicente Villanueva yapıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.