Hava Durumu

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın aşkı bitti

Yaklaşık 3 yıldır aşk yaşayan Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın'ın ilişkisi sona erdi. İddialara göre, ilişkisini artık kapalı kapılar ardından yaşamak istemediği belirtilen Duygu Sarışın'ın ilişkisini sonlandırdığı ve evi terk ettiği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2021 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2021 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın aşkı bitti

Takvim gazetesinin haberine göre; yaklaşık üç yıldır birlikte olan Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın yollarını ayırdı. Kariyer planlaması nedeniyle kendisi gibi güzel oyuncuyla ilişkisini sürekli gözlerden uzak yaşayan ünlü oyuncunun bu ısrarı, iddiaya göre 33 yaşındaki Sarışın'ı bunalttı.

DUYGU SARIŞIN BU KAÇIŞTAN SIKILDI

Neredeyse pandemi başından beri aynı evde yaşayan, yaz aylarını da tekneyle Ege'yi dolaşarak geçiren 30 yaşındaki Çağatay, bugüne kadar güzel oyuncuyla gazetecilerin karşısına hiç beraber çıkmak istemedi.

Adeta basın mensuplarıyla köşe kapmaca oynayan ünlü çiftten Duygu Sarışın da bu kaçıştan sıkıldı.

EVİ TERK ETTİ İDDİASI

Yeni projeleri olan Çağatay Ulusoy'un "Özel hayatımla gündeme gelmeyeceğim, o yüzden ilişkimiz göz önünde olmasın" ısrarı üzerine güzel oyuncunun evi terk ettiği öne sürüldü.

Aşkını sürekli kapalı kapılar ardında yaşayan Duygu Sarışın, Çağatay Ulusoy'un kendisini değil eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'yı takip etmesine de yıllardır çok bozuluyordu.

Israrla Sarışın'ın sosyal medyadan takip etmeyen yakışıklı oyuncunun, neden böyle bir hamlede bulunduğu ise yıllardır hayranları tarafından merak konusuydu.

"SİZ BEĞENDİYSENİZ BEN DE BEĞENDİM"

Geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda görüntülenen Duygu Sarışın, sevgili Çağatay Ulusoy'un yeni imajıyla ilgili soruları yanıtlamıştı. Güzel oyuncu, "Çağatay'ın yeni imajını beğendiniz mi?" sorusuna, "Siz beğendiyseniz ben de beğendim" cevabını vermişti.

BALIK TUTARKEN GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Zaman zaman 'ayrılık' iddiaları ile gündeme gelen ünlü çift, geçtiğimiz yaz tekne tatilini tercih etmişti. İkili, romantik tatillerinde balık tutarken objektiflere yansımıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.