Hava Durumu

Çağlar Şahin Akbaba: Biz şampiyon olacağız!

Yeşil Beyazlıların başarılı kalecisi Çağlar Şahin Akbaba, "Güzen oyun, güzel galibiyet. İçeride Balıkesirspor'u da yenerek devam edeceğiz. Hedefimiz şampiyonluk, biz takım olarak başka bir şey düşünmüyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2019 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2019 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çağlar Şahin Akbaba: Biz şampiyon olacağız!

HABER I TOLGA ÖZTAŞ

Bursaspor'un başarılı kalecisi Çağlar Şahin Akbaba, 2-1 kazanılan İstanbulspor maçı sonrası Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu. Çağlar, "Maçın ge-nelinde iyi oynadık. Zaten zorlu bir deplasman olacağını biliyorduk. Çalışmalarımı ona göre yaptık. Haftalar ilerledikçe de daha iyi oynuyoruz. İstanbulspor'a karşı da iyi oynadık. Güzen oyun, güzel galibiyet. İnşallah seriye bağladık. İçeride Balıkesirspor'u da yenerek bu şekilde devam edeceğiz. Hedefimiz şampiyonluk biz takım olarak başka bir şey düşünmüyoruz. Bu şekilde devam edersek de zaten hak ettiğimiz yer olan Süper Lig'e çıkacağımızı biliyoruz" diye konuştu.

PENALTIYA ÇALIŞMIŞ

Çağlar Şahin Akbaba ayrıca TFF 1. Lig'de yer alan tüm takımlardaki diğer oyuncuların bile Bursaspor'un yerinin Süper Lig' olduğunu belirtirken, İstanbulspor maçında kurtardığı penaltıyı da anlattı. Çağlar, "Öncelikle penaltıyı kurtardığım için çok mutluyum. Her hafta rakip takımları ve oyuncularını çalışıyoruz. Bu maç öncesinde de İbrahim'i tanıyorum. Vuruş stilini biliyorum. Köşe seçip atlamak yerine beklemeyi tercih ettim. O da çok iyi bir vuruş yapamadı. Takım için güzel kurtarış oldu. Daha sonra golü bularak rakibe oyun üstünlüğünü kabul ettirdik ve kazandık" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.