Hava Durumu

Cahit Berkay 150 kişi ile beraber MESAM'dan ihraç edildi!

Arif Sağ ve Cahit Berkay'ın da aralarında bulunduğu birçok sanatçı MESAM Olağanüstü Genel Kurulu'ndan 1 gün önce kurumdan ihraç edildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2018 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2018 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cahit Berkay 150 kişi ile beraber MESAM'dan ihraç edildi!

MESAM'ın yarın gerçekleştireceği olağanüstü genel kurul öncesi, aralarında Yönetim Kurulu Başkanı Arif Sağ , Başkan Yardımcısı Cahit Berktay'ın da bulunduğu 150 kişi görevden alındı.

İHRAÇ EDİLEN İSİMLER

MESAM'a geçici olarak atanan Coşkun Sabah, Turhan Taşan, Vedat Çetinkaya, Recep ErgüL, Polat Yağcı, İpek açar ve Fuat Güner'den oluşan yönetim kurulu, başta Arif Sağ, Cahit Berkay, Ali Haydar Timisi, Metin Karataş ve Ali Rıza Binboğa olmak üzere 30'a yakın MESAM üyesi bu sabah MESAM'dan ihraç edildi.

İhraç edilen isimlerden yapılan ortak açıklamada şöyle denildi:

Seçime bir gün kala yapılan bu hukuksuz uygulama ile yapılmak istenen, MESAM genel kurulunda daha önce üyelerin büyük çoğunluğunun desteğiyle seçilen ve haklarında ihraçlarını gerektirecek hiçbir yolsuzluk tespit edilemeyen Arif Sağ başkanlığındaki yöneticileri, sudan bahanelerle genel kurula sokmayarak, oluşacak kaos ortamından nemalanarak MESAM'ı ele geçirme operasyonudur.

Yapılan bu antidemokratik uygulamanın en büyük göstergesi, ihraç edilen üyelerin, haklarında daha ihraç kararı verilmeden ve 1 aylık itiraz süresi dolmadan, MESAM web sitesinde yayınlanan hazirun listelerinden isimlerinin silinmesidir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.