Hava Durumu

Çaldıkları kablolarla hurdacıların da başını yediler

Konya'da bir telekominikasyon şirketine ait kabloları çalan 2 şahıs, polisin başlattığı çalışma sonucu yakayı ele verdi. Hırsızların 154 bin TL değerindeki kabloları 2 bin 805 TL'ye hurdacıya sattığı ortaya çıktı. İkili adliyeye sevk edildi, hurdacılar hakkında da işlem yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2020 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2020 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çaldıkları kablolarla hurdacıların da başını yediler

Konya'da bir telekominikasyon şirketine ait 154 bin TL değerindeki kabloları çalan 2 şüpheli, polisin operasyonuyla yakalandı. Şüphelilerin çaldıkları kabloları 2 bin 805 TL'ye hurdacıya sattıkları belirlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Meram ve Karatay ilçelerinde bir telekominikasyon şirketine ait kabloların çalınması olayı ile ilgili çalışma başlattı. Polis, 7 farklı noktada meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini inceledi. Yapılan çalışmayla şüphelilerin hırsızlık olaylarında kullandığı otomobil tespit edildi.

KABLOLARI SATIP PARAYI BÖLÜŞTÜLER

Otomobilden yola çıkan polis, şüpheliler Muhammet C. (25) ve İsmail K.'yi (31) yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde olayı birlikte gerçekleştirdiklerini, elde edilen parayı paylaştıklarını itiraf ettikleri öğrenildi.

HURDACILAR HAKKINDA İŞLEM

Şüphelilerin 154 bin TL değerindeki kabloları 2 bin 805 TL karşılığında hurdacıya sattıkları belirlendi. Çalıntı kabloları alan hurdacılar hakkında da işlem yapıldığı ifade edildi. İki şüpheli, bugün adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.