Hava Durumu

Çaldıkları otomobil arızalandı! İterek...

Avcılar'da çaldıkları otomobil arızalanan şüpheliler benzin istasyonunda aracı itti. O anlar güvenlik kameralarına yansırken, şüpheliler kısa sürede yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2020 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2020 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çaldıkları otomobil arızalandı! İterek...

Firuzköy Mahallesi'nde otomobil çalan 3 kişi araç ile bir süre dolaştıktan sonra yakıtının bittiğini düşünerek yakındaki akaryakıt istasyonuna gitti. Araca yakıt almalarına rağmen otomobili çalıştıramayan şüpheliler otomobili iterek buradan uzağa götürmek istedi. İki kişi otomobili iterek akaryakıt istasyonundan biraz uzakta terk ederek bıraktı.

Avcılar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri akaryakıt istasyonundaki güvenlik kamerası görüntülerini izleyerek kimliğini tespit ettikleri İ.M. isimli şüpheliyi Yeşilkent Mahallesi'nde yakaladı. Sorguya alınan şüpheliden elde edilen bilgiler doğrultusunda hırsızlık olayının diğer şüphelileri E.B. ve A.G. olduğu belirlendi.

Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelilerden E.B.'yi Esenyurt'taki bir parkta dolaşırken fark etti. Kısa süren kovalamaca ardından bu şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüpheliyi yakalamak için çalışmalar sürdürülüyor. Öte yandan şüphelilerin benzin istasyonunda otomobili ittikleri anlar kameralara yansıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.