Hava Durumu

Çalıştığı inşaattan düşen işçiden geriye acı dolu fotoğraf karesi kaldı

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bir inşaat işçisi çalıştığı inşaatın 9. katından düşerek hayatını kaybetti. İşçinin elektrik akımında yaşanan kaçak nedeniyle düştüğü iddia edildi. 38 yaşındaki işçiden geriye acı dolu fotoğraf karesi kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2020 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2020 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çalıştığı inşaattan düşen işçiden geriye acı dolu fotoğraf karesi kaldı

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde ilçenin Çukurçayır mahallesinde bir site inşaatında çalışan inşaat işçisi Halil İbrahim Bakır (38) bugün saat 15.40 sıralarında çalıştığı inşaatın 9. katından aşağıya henüz bilinmeyen bir nedenle düşerek hayatını kaybetti.

Çevredeki işçiler ve vatandaşlar olayı görür görmez polis ekiplerine haber verirken, olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından yapılan incelemede şahsın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bir dönemde inşaatta çalışma olması ile ilgili inceleme başlatılırken, inşaat işçisinin cansız bedeni otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ELEKTRİK AKIMINDA YAŞANAN KAÇAK NEDENİYLE DÜŞTÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

Öte yandan, inşaatın 9. katında vinç ile malzeme çektiği öğrenilen Bakır'ın elektrik akımında yaşanan kaçak nedeniyle düştüğü iddia edilirken, 38 yaşındaki işçiden geriye acı dolu fotoğraf karesi kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.